Lördag

Dagen började kl åtta då jag gjorde i ordning mig, sen så åkte det en massa lass med kartonger och det värse saker. men det gick faktisk väldigt fort faktiskt och sen så åkte vi till tippen och slängde en massa grejer.
När vi kom hem så va det dags att börja rensa och bära saker igen då jag rensade bland min andra systers grejer och sen så skulle det ner till garaget. Occh efter det så va det lite mer städning på gång i mina låder eftersom mina låder på byrån har börjat gå i sönder så jag va tvungen att rensa lite där okså.

Sen så blev det ett telefon samtal till Karro det va trevligt eftersom jag har jobbat dagar och hon kvällar så har vi inte kunnat få tag på varandra jag har ju gått kl: 8 - 16 och Karro 14 - 23 så det blir inte så mycket pratande.

Men nu måste jag gå för nu ska jag till gymet. det ska bli härligt att få träna lite man kan rensa huvudet lite också plus att det är lite av en social grej, man träffar typ alltid någon man känner men nu ska jag alldeles strax gå så ni får ha det bra så hör jag av mig senare 

// Lillasyster  


Fredag en underbar dag :)

Det här har också varit en väldigt trevlig dag efter praktiken så gick jag runt lite på bok rean och köpte en kokbok, och eftersom det va så fint väder så stannade jag upp lite då och då och stannade i solen.

Sedan träffade jag upp Frida och så gick vi och åt på Pizza Hut och åt, det slutade med att det blev en 3 rätters det va riktigt härligt att få sitta och prata med Frida det va så länge sedan. Förrätten blev Vitlöks bröd, Varmrätt Pizza med kyckling, champinjoner och mozarella och desserten blev en Jordgubbs Cheescake. Det va riktigt gott.
 
Sen så tog vi spårvagnen till brunnsparken och så gick vi in i nordstan där det blev lite shopping, Teen Vouge Magazine och ett par jätte roliga trosor ( Det är som en tecknad serie på ).

Sedan så blev det tåget hem vid åtta tiden eftersom jag ska upp vid åtta i morgon för jag ska hjälpa min syster att flytta och Frida ska jobba i morgon så hon ska okså upp tidigt. så vi fick avsluta kvällen lite tidigare, men jag är ganska trött och så har jag en del att göra i morgon så det ska bli härligt med en lugn kväll.

Just nu sitter jag och tittar på Walk the line, det är en av dom bästa filmerna jag vet, den har kixom allt och så är det ju hellt underbara skådespelare. Så den är värd att se. 

 

Planering

Ja nu har faktiskt hella dagen gått och nu på kvällen så har jag hunnit hjälpa syster att bära ner alla kartongerna till garaget och även två hyllor från hennes rum. Så det va härligt att få klart det.

Jag har också städat på mitt rum, jag förstår inte hur det kan bli så stökigt på bara några dagar. det är hellt konstigt.

Ser fram emot morgon dagen då jag ska träffa Frida efter praktiken och ta en fika det ska bli riktigt trevligt eftersom det va nästan 2 veckor sedan. Resten av planena för helgen ser ut ungefär så här.

Fredag: Praktik, Fika med Frida, Hjälpa till att bära kartongerna från garaget till släppet.

Lördag: Hjälpa till med flytten, Träna, Hem till Karro på kvällen på lite "inflyttnings fest" det ska bli trevligt

Söndag: Ta det lungt, baka bullar, plugga

Och på måndag så börjar det om igen.

Jag måste ju berätta en sak som jag tycker är väldigt roligt ... Jag har träffat Sven Wollter och Eric Ericsson

   
Eric Ericsson                                                 Sven Wollter

Sov så gott

// Lillasyster

Torsdag

Ja då har torsdagen okså gått förbi, eller jag har ju faktikst kvällen kvar men jag tror nog att den kommer att gå förbi ganska fort, jag ska hjälpa min syster att bära ut flytt kartonger till garaget och sen så ska jag försöka plugga lite måste komma igång med sakerna innan det är för sent, jag orkar nämligen inte sitta på påsk lovet och gör det.

Men nu måste jag faktsik börja bära låder men jag lovar att jag ska skriva ett vettigt inlägg lite senare.

// Lillasyster


Bilden är ifrån i sommras :) Saknar sommaren ganska mycket nu faktiskt.

Onsdag

jag håller på att skriva ett riktigt bra inlägg om någonting som jag har väldigt starka åsikter om, jag kommer att lägga upp den så fort jag känner att jag får fram det jag vill på rätt sätt.

Va ju och tränade och kom hem vid 8 tiden, det va härligt att få träna, och jag ska se till att träna minst 3 dagar i veckan.

Men snart ska jag också gå och lägga mig så det får bli ett kort inlägg nu så jag kan fortsätta på det andra inlägget .

Sov gott så hörs vi i morgon torsdag

// Lillasyster

Onsdag

Det har varit en väldigt bra men stressig dag i dag som slutade med lite tårta så det va ju inte dumt. Jag har just nu inte så mycket att skriva om eftersom jag praktiserar och sen så är det ofta hem på en gång och då händer det inte så mycket men jag ska försöka att bli bättre,

Men nu ska jag i väg till gymmet men jag kommer att höra av mig senare.

// Lillasyster

Tisdag

Jag han tyvär inte skriva i morses men dagen har varit jätte bra och har gått väldigt fort, jag vill som sagt inte prata för mycket om praktiken men jag kansäga att jag har träffat en mycket duktig manlig skådespelare

Men nu ska jag upp och äta men jag skriver mera sen.

// Lillasyster

Vad är jag?

Vilken öl är jag??? 

Julebrygg 7,0


En människa som du lever endast upp vid högtider,
perioderna där emellan upplever du mest som transportsträckaVilken låt 2008 är jag???
Break The Ice


 
Cuz I Wanna Break The Ice! You're "Break The Ice"! You Are Confident, Strong, and You Let Nobody In Get In Your Way! You Are A Badass! Break the Ice!


Vad är jag för kvinna???

best at everything  you are the social person who make usefull contacts. you introduce important people to influencial people and always reap some sort of reward as a result...
but you dont enjoy the spotlight as much. you prefer to stay in the back as there is more room to strech and you like the feeling that you are the one with the power and most of the time that is true...
you will do well in almost anyfield you know how to flater without being to obivous and you can make just about anyone like you

Del 2 av 2

Jag kom tillbaka från trännigen runt klockan halv sju, det gick bra det blev vell inte ett dunder pass men jag känner att man kan få ta det lite lungt på måndagar.

Jag har okså fått en ny praktik så det är ju bra. Så i morgon så börjar jag klockan 8 så jag kanske hinner med ett litet inlägg innan jag åker.

Men nu ska jag gå och göra i ording mig för sängen jag ser fram emot en dokumentär som börjar kl:22,00 på tv3 som handlar om en kvinna som ska försöka komma ner till Sice Zero, jag tror nog att den kan vara väldigt bra. 

Jag vill åka bort ta det lungt och inte behöva tänka på något annat än mig själv för typ bara en helg. Det hade ju varit super mysigt men det hinner jag inte riktigt så jag får se till att ge mig lite egen tid i natt när jag sover.


// Lillasyster

 

Härligt

Nu ska jag i väg och träna det ska bli väldigt härligt.
Jag han ju aldrig dit förra veckan så jag får ligga i den här veckan i stället.

// Lillasyster

Till syster i stan

Du bara måste kolla in den här bloggen jag tror nog att den kan passa dig alldeles perfekt

http://nyttigabloggen.blogg.se/

Jag har nu ringt runt till några olika ställen gällande praktik och har hittat ett ställe där jag tror att jag skulle kunna få jobba lunch men jag skulle ringa tillbaka om en timma för han skulle kolla med någon först.
Och jag kommer att säga ja om jag kan vara där för jag måste ha en praktik, jag har redan missat en dag och jag kan inte missa mera.
Så håll tummarna.

Nej nu ska jag fortsätta att plugga på samhälls kunskapen och titta på Patrick 1,5, jag måste ju göra någonting vettigt medans jag ändå är hemma.

Ha det super

// Lillasyster


Steg 1 av 2

Steg 1 av 2 va då avklarat jag fick tag på praktiken till slut då klockan va runt kvart i nio, och nu väntar jag bara på att klockan ska bli halv tio, tio så jag kan börja ringa runt och försöka skaffa mig något nytt ställe, 

Men det känns ju bättre i alla fall och jag ska upp och äta frukost, eftersom jag är ensam hemma så har jag funderat på att laga till något mera matigt i stället för bara macka. 

Hoppas ni har en bra måndag 

// Lillasyster  

To be continued

Va irriterande, jag har fortfarande inte fått tag på dom, så nu kommer dom antagligen att bli ännu mer irriterade på mig än vad dom kommer att bli, för jag vill ju inte berätta att jag har ringt var 5 minut sedan kl 5 i morses.
Hoppas dom inte skriker på mig bara, för jag har ju försökt.
Men jag vet att dom ska öppna telefon slussarna kl:7,30 och när jag har pratat med dom så kan jag lägga det bakom mig.
 
Nej nu ska jag fortsätta att titta på tv just nu sappar jag lite men jag kommer vell antagligen fastna på MTV som just nu visar katy Perry - Hot n Cold

Shit va bra hon är :)

// Lillasyster

Nej

Ja nu sitter jag här och ska ringa, men jag har fått fel telefon nummer. Jag har fått det som går till kontoret hur ska jag nu få tag på dom? 
Jag får vell försöka ringa vid kl 06:00 igen om inte det funkar så får jag vell ringa vid halv åtta, men det blir ju inte bra för då kommer dom ju undra eftersom jag ska börja kl: 06:00.
 Irriterande när man försöker att göra det rätta och så går det inte för att telefon nummret inte stämmer.

// Lillasyster

Söndags avslutning

Är väldigt trött och ser verkligen fram emot att få gå och lägga mig, jag måste erkänna att det inte känns bra att stanna hemma i mogon men jag kan inte göra så mycket åt det mer än att ringa runt som en galning till ungefär alla restauranger i göteborg lerum och alingsås. Men jag hoppas hoppas att jag kan få praktik på det första stället som jag ringer till jag har varit inne på deras hemsida och min lärare känner somsagt köks mästaren så det hade ju varit härligt att hamna där.

vid sex tden så kom min faster med sambo och mina två kusiner förbi och åt kvälls mat det va väldigt mysigt jag älskar att få besök eller besöka någon på söndagar och sedan avsluta helgen med lite överblivet godis från gårdagen och titta på beck eller någon annan polis film.
Men i dag så lyckades mitt godis försvinna ( Jag åt typ 7 bitar i går så det va ju en del kvar... ) Men jag gjorde i ordning lite extra gott té istället och det är också väldigt härligt när det är kallt.

Nej nu ska jag fortsätta att titta på beck innan jag somnar 

God natt 

// Lillasyster  


Söndag

Ja då va det söndag. jag har varit riktigt dålig på att uppdatera men det är för att jag inte har så mycket att skriva om men jag ska verkligen försöka att bli bättre.

I dag så har jag inte gjort så mycket mer än att städa. inte så roligt men eftersom jag inte riktigt han klart i går så va jag tvungen att fortsätta i dag. men nu är jag klar så nu försöker jag ta det lungt. Men jag är väldigt stressad för det är måndag i morgon och jag har ingen praktik plats för min lärare tycker inte att jag ska gå tillbaka till min gammla på måndag. Men jag har försökt få tag på ett ställe på lindholmen här i göteborg och när jag ringde så fick jag reda på att köks mästaren inte va där så jag får ringa i morgon.
Så i morgon runt 3 tiden hoppas hoppas hoppas jag att jag har hittat en ny praktik.

Jag tittade runt på några hemsidor och på något sätt så kom jag fram till action aid´s hemsida och där kan men se olika kända kvinnor med sina döttrar berätta om kvinnors situation i världen, Den jag såg va med Pernilla Whalgren och hennes dotter Bianca och anledning till att jag berättar om det är att man kan bli en så kallad Girlfriend för bara 50 kr i månaden och det kan ju till och med en fattig student lägga. Men jag får vell se alla dessa kostnader för studenten och allt runt det börjar krypa sig på. Det ska ju vara kläder och accesoarer till Balen, Student middagen, student dagen och student festen och så är det ju en massa andra saker som ska köpas också. men det är nog väl spenderade pengar.

Nej nu ska jag återgå till att ta det lungt och försöka klura ut en massa saker som ska planeras t.ex. 
*Träning
* Körkorts teori
* Hur ska jag göra med parktiken
 osv osv 

Ha det bra och jag hör nog av mig någon mer gång i dag 

// Lillasyster  

Snö Snö

Nu öser det ner snö här i lerums regionen. Det är super mycigt och jag hoppas att det faktiskt kan hålla i sig ett tag nu. Så man kan åka lite pulka.

Pulka åkningen förut gick super bra, va hemma hos farmor och farfar och dom har riktigt bra backar nämligen.

Sen så fick jag städat innan jag stack också och så hade  jag tänkt att rensa bland mina skor, och jag har aldrig varit besatt av skor eller så, men när jag tog fram alla så blev det ganska många så jag räknade och jag har ca: 20 par skor men jag har valt 5 st som jag ska slänga så det är bra.

Men nu ska jag fortsätta och titta på when a stranger calls jag lär ju inte kunna sova i natt så jag sappar mellan den och Hot chick så det ska nog bli bra

Sov gott

// Lillasyster

Lördag

det va riktigt härligt att få sova ut i morses men jag vaknade runt halv tio men jag känner mig utvilad så det ska nog bli en riktigt bra dag.

Eftersom det är massa snö här i götet så hade jag tänkt åka pulka i dag och det har snöat ganska mycket så jag hade tänkt att ta mig upp till farmor och farfar, dom har nämligen väeldens bästa backe.
Och sen så kanske jag ska i väg till gymet, eller så trännar jag innan. ja vi får vell se 
 
Men nu ska jag städa det är nämligen totalt kaos på mitt rum, och jag känner att jag inte har något annat val än att städa upp innan jag åker i väg.
 
Ha en bra dag

// Lillasyster

Ja då har den stora dagen gått.

Ja det har hänt mycket i dag jag va först på praktiken och sedan kl: 15.20 så hade jag ett möte med Roger på skolan och det va väldigt bra jag kännde att det va väldigt välbehövt.

Sen så mötte jag upp Louise och Karro det va nog det roligaste som har hänt den här veckan faktiskt. Vi skulle fika och tänkte att vi skulle testa något nytt så vi åkte till vasa platsen och där ifrån gick vi runt och till slut så hittade vi en jätte mysig italinenskt café som hette Café Mio. Karro tog en choklad boll eftersom det va det ända som va mjölkfritt medans jag och louise delade på en nachos talrik och en kärleksmums. Det va riktigt gott med nachos talriken så det äär någonting jag kan rekomendera om ni kommer ditt någon gäng.

Och så gick vi ju så klart på stan så gick vi in på MQ på kungsgatan (Hade ingen aning att dom hade öppnat där men syster va där så det va meningen att jag skulle hälsa på henne).
Jag tittade runt lite och tillslut så kom jag fram till rea sakern 50% och där hittar jag en klänning som jag har tittat på¨tidigare och den fanns i min storlek.
Den satt hellt perfekt och den kostade förut 899 kr men nu hade som sängt den til 399 kr vilken tur har inte jag lixom. Och när vi kommer fram till kassan så visar det säg att dom har sänkt den lite till, så jag betalade 299 kr.
Så jag ska bara ändra lite saker, lägga till axel band och lite små saker. Så har jag min bal klänning sen.

Så här ser den ut. Det är den svart klänning till höger. Den syns inte så mycket men ni får ju ett hum om den i alla fall.

 

Min telefon hat gått sönder hellt och hållet nu jag fick en massa bilder av karro i dag på tåget men jag tappade den IGEN när jag kom hem så jag har just nu ngen telefon jag ska försöka hitta någon gammal men eftersom jag är så klumoig så är min gammla sönder eftersom jag har tappar telefonen i vattnet eller liknande.
Så om ni vill få tag på mig  ring hem.

Men ni får sova gott så hör jag nog av mig i morgon bitti, Jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen bättre nu, har känt mig riktigt riktigt lat i veckan. Men det ska det som sagt bli ändring på

Sov gott

// Lillasyster   


En stor dag

I morgon blir det mycket som ska göras, det kommer att bli fruktansvärt jobbigt dag. men jag måste göra det hellre en jobbig dag eller 7 jobbiga veckor.

Önska mig lycka till och håll tummarna

God natt och sov gott

// Lillasyster

Det funkar inte

Som sagt så har jag ju praktiserat den här veckan men jag får inte ut det som jag borde med tanke på att jag går i 3:an och det är min slut praktik.
Så jag har diskuterat med min lärare emil och min APU kontakt och vi har kommit fram till att jag ska byta praktik plats men det är ju nu det börjar igen jag har redan ringt till flera olika ställen men jag kan inte vara någonstans och det som är att om dethade varit okej så hade jag ju kunnat stanna på min nuvarande praktik kanske i några dagar till men jag mår dåligt bara jag tänker på det och jag hade jätte gärna velat ha en praktik plats innan kl:13.00 i morgon fredag så jag kan prata med min handledare i morgon så jag kan börja på det andra stället redan på måndag. 
För jag vill inte gå runt och må dåligt hela helgen för att jag vet att jag ska dit. 

Jag hoppas verkligen att jag kan få klart allting nu så jag inte behöver gå dit igen.  Så min plan nu är att, jag har pratat med ett ställe, där det kanske skulle gå så om ingenting annat händer under dagen så ska jag ringe dit i morgon efter kl: 10.00  och att jag ringer och kollar så det är okej med Roger och att jag också kan prata med min hand ledare.

håll tummarna för att allt fixar sig i morgon

// Lillasyster


Tack

Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack Tack, Jag ska ha fixat det innan fredag i alla fall verkligen ha letat tills mina ögon faller ut.

Grattis okså till Louise för det officiella.

// Lillasyster

Onsdag

Jag vet att det är väldigt dåligt med uppdateringen just nu men det händer lixom ingenting här, I går så träffade jag louise på tåget det va super kul eftersom jag inte har träffat henne på nästan 3 veckor.

Ja det är vell det som har hänt. Gud vilket tråkigt liv man kan ha. Men Karro kanske skulle komma förbi sen så jag kanske hör av mig om det sen.

Ha det bra 

// Lillasyster  

God natt

Jag ska snart gå och lägga mig klockan är nu 20,06 och jag hade planerat att jag skulle somna runt kl 21 men vi får vell se jag är ju trött i alla fall så det blir nog ganska lätt att somna i alla fall.

Under kvällen så har jag tagit det lungt och så tittade jag på unga mödrar det är en dansk dokumentär serie som jag verkligen har fastnat för den går på kanal 5 kl:18.30 måndag - torsdag så det är någonting jag ser framemot.

Sov gott hoppas ni har haft en hellt underbar måndag.

// Lillasyster


Måndag

I lördags så såg jag till att komma upp i tid och sen så va jag i alingsås med pappa och gill. och sen så va det ju egentligen meningen att vi skulle ut och äta men Frida va sjuk och karro va väldigt trött så det blev alla hjärtans dag middag hemma hos mamma i stället. men det blev en riktigt trevlig alla hjärtans dag i slutet.

I söndags så blev jag väckt av karro som kom förbi vid halv nio, sen så drog vi in till stan och så gick vi på informations möte om Cultur Cair Aupair och jag måste säga att jag är mer intresserad nu än vad jag var tidigare. Sen så tittade vi på klänningar till balen och studenten det blev dock inga klänningar, så vi gick till paprika och tog en sallad. Sen så åkte vi till allum för att träffa hennes bröder, Sen så åkte vi till lerum och köpte nya trä tofflor som hon ska ha nu på praktiken.

I dag så va ju första dagen på praktiken i dag och jag har lärt mig nya saker, men jag får återkomma med det när jag har varit där lite längre.

Annars så kommer jag resten av dagen ta det lungt och bara umgås med familjen, det va pga dom som jag vill jobba tidigt så jag kan spendera mer tid med alla i min familj. 

Nej nu ska jag duka till middagen men jag kanske hör av mig senare.

Ha det underbart

// Lillasyster  


Sökes

Är det någon som vet hur man kan göra en snygg design på bloggen? har försökt men det går inget vidare det räcker med något lätt som att typ ha någon snygg bakrund

// Lillasyster


fredag den 13

Det första jag tänkte när jag kom på att det va fredag den 13 va ju att någonting dåligt skulle hända i dag men det blev ju nästan bara tvärtom.
Det har varit en väldigt bra och trevlig dag :)

Nu ska jag dock bara ladda för morgon dagen ja vet att Alla Hjärtans Dag är till för alla kära men för mig betyder alla hjärtans dag att du ska spendera dagen med den / dom personerna som du älskar och det är precis det jag sak göra och vet jag kanske har en liten överraskning på gång. 

Men nu ska jag gå och lägga och titta vem som åker ur lets dance om jag blir förtvivlad över det så lär ni ju höta öm det i morgon 

God natt alla blogg läsare

// Lillasyster    


Fredag eftermiddag

Jag kom presic hem från gymet det va riktigt härligt först så blev det löpbandet i 10 min (1,5 km) det är lixom lagom för uppvärmning sen så blev det trännig av ben, armar och mage det är ungefär så långt jag tänker gå tills min rygg blir hudra procentig igen.

Sens å köpte jag faktikst en glass jag har varit sugen på¨det ett tag och eftersom jag ställde mig på trapp maskinen innan jag duchade så tyckte jag att det va okey. 

Och nu ska jag ha en riktigt slappar kväll framför tv så fort jag har damsugit i alla fall.

Jag har okcså beställt bord tills i morgon, ja vet att jag är sent ut men jag ringer typ alltid dagen innan och det finns typ alltid bord så. Så det ser jag verkligen i fram emot. 

Men nu ska jag vell damsuga och plocka klart så jag är redo inför kvällen.

// Lillasyster  

Kläder

Ja då har jag rensat bland alla mina kläder ( i alla fall i den ena gaderoben ) 
 Det jag ska slänga är det här 


Det blir ganska luftigt i gaderoben när man har slängt och inte har klänningarna i gaderoben längre Och här har vi då mina klänningar jag har lagt bort en och jag ska försöka få bort i alla fall 2 st till men vi får se hur det går.

  

Och så här ser det ut allt som alltNej nu ska jag i väg och svettas svettas svettas.

Ha det bra

// Lillasyster

Fredag

Så va det fredag, veckan har faktiskt gått ganska långsamt. Jag ska till gymet vid tolv eller ett tiden jag vet inte riktigt min plan va att det inte skulle ligga kläder över hella golvet när jag går, det är rätt härligt att veta att man inte behöver städa när man kommer tillbaka.

Jag har börjat morgonen med frukost vilket är mitt favorit mål på hella dagen, jag va sugen på americanska pannkakor men jag kände inte för att vara så omständig så det blev en tallrik havregryns gröt och två knäcke makor en med ost och en med leverpastej. Det va så gott så.

Men nu ska jag ställa in allt imkylen och gå ner och städa klart så jag kan gå och svettas ... 

Ha det underbart

// Lillasyster


Vår fint och klänningar

När jag hade hängt in alla skärpen så tyckte jag att det va dags att börja rensa bland kläderna så jag får plats med nya nu när våren börjar närma sig,
Jag kom också fram till att jag har 10 klänningar och jag har verkligen inte använding av alla så jag ska nog göra mig av med några antingen så blir det att sälja dom på tradera eller lämna in dom någonstans. Jag får se hur det blir. Jag han dock inte klart så jag får fortsätta i morgon, så i morgon kväll så borde det vara ganska lufftigt i min gaderob. Jag fick inte någon bra bild men jag ska se om jag får en bättre bild i morgon.

I morgon så ska jag till gymet vid tolv tiden och svettas mycket, jag har planerat att jag ska försöka träna måndag, onsdag och fredag, vi får se hur det går när man börjar med praktiken eftersom att jag halvt om halvt får ändra lite på dygnet.  Men man får ju mer energi när man trännar och det lär jag behöva så jag tror nog att det kommer vara super jobbigt första veckan och andra veckan kommer det vara lite trögt och sen så blir det en vana.

Jag måste börja gå och lägga mig tidigt. Jag tror nog att jag ska tvinga upp mig själv ganska tidigt på söndag så jag kan gå och lägga mig tidigare min plan är att jag i alla fall ska ligga i sängen vid nio tiden på kvällarna eftersom jag måste gå upp vid fyra tiden. 

Men nu ska jag lägga mig och titta lite på tv innan jag somnar.

Sov gott 

// Lillasyster   


Shopping

Det va riktigt roligt i Alingsås i dag, Vi va och åt lunch på en Thai restaurang dom har ju så god mat. Efter maten så åkte Frida hem men jag och Karro stannade kvar shoppade lite okså det va ganska länge sedan jag shoppade så det va härligt det blev en grå halsduk väldigt neutral och en svart / vit  typ t-shirt. 
Karro köpte två väskor, en klänning och en plånbok och typ allt va på rea, det är ju då det är som roligast att shoppa.Så är t- shirten och halsduken godkända? 

Men nu ska jag fixa min gaderob, där jag hade mina skärp och sjalar och kuvert väskor förut har gått sönder så pappa har hjälpt mig att få upp skruvar på insidan av gaderobs dörren. Jag ska lägga upp bilder senare på hur det blev

Ha en fortsatt bra torsdag 

// Lillasyster
 

Torsdag

Då va det torsdag och jag ska träffa frida vid tåget vid tolv så ska vi ta tåget till alingsås och äta lunch det ska bli riktigt trevligt, vi får vell se om karro ska följa med det hade ju varit trevligt men hon mådde inte så bra i går så hon visste inte.

Annars så har jag vell inte planerat så mycket mer än att jag antagligen ska shoppa lite när jag ändå är där.

Det blev en lite sen frukost men eftersom lunchen okså blir sen så gör det ju inte så mycket. 

Tittade lite på grammy awards här omdagen och så fick jag se / höra duetten med Miley Cyrus and Taylor Swift när dom sjunger Fifteen från Tylors nya album. Dom har ju väldigt olika röster men på något sätt så låter det ändå väldigt bra.


  

Ha det super

// Lillasyster

Pojkarna i mitt liv

Boken jag läser / Filmen jag ser heter Pojkarna i mitt liv och Orginal titeln är Riding in cars with boys

Här är trailern
Och min favorit scen :)


// Lillasyster

Onsdag

Även i dag har det inte riktigt funkat med internet, det är inte det trådlösa utan det är min dator. Eftersom min dator har slutat fungera på andra sätt också t.ex. att den inte kan "hitta" skivor vilket gör att jag inte kan instalera olika saker t.ex. Word, så har jag funderat på att lämna in den, det blir vell lite jobbigt men jag tror nog att det kan vara värt det                 (Då kanske dom också kan göra så att den funkar på Svenska nu är ju alting på engelska så det hade ju varit härligt att slippa det)

I dag började jag morgonen med havregryns gröt och en knäckermacka med ost väldigt gott, jag har varit sugen på havregryns gröt ganska länge. Sen så gick jag till gymet, jag vet att det inte är vidare smidigt eftersom jag precis har haft en inflammation i ryggen. Så jag sprang i 15 min och sen så gjorde jag lite situps och så körde jag insida, utsida, framsida och baksida lår. Så det var ju något i alla fall.

Sen så va jag ute och åkte pulka, det va riktigt riktigt roligt det var vell inte så mycket snö men det gjorde inget. Många tycker att jag är för gammal för att åka pulka men jag måste ju bejaka min barnsliga sida som t.ex. Jag har 5 utav veckans 7 dagar på mig strumpor med djur på t.ex. en lime grön groda som ler eller en dansande ko. Det är ju inte så att jag går utan skor någon annanstans än hemma så.... 

I morgon så ska jag följa med Frida till Alingsås hon skulle kolla någon jobb grej och undertiden så kanske jag ska shoppa lite (Fönster shoppa alltså) Och sen så ska vi luncha. Förhoppnings vis på Thai restaurangen dom har ju så otroligt god mat.

Jag har också börjat läsa en bok som jag absolut älskar, jag har läst den innan men jag läser den gärna igen,              Den finns ju okså som film baserad på den så jag ska faktiskt  titta på den och sedan bli frustrerad över att dom inte har fått med alting i boken till filmen.
 
Hoppas ni har haft en bra onsdag, halva veckan har ju faktiskt gått och snart är det helg.

Sov gott

// LillasysterÄntligen :)

Internet hemma har luggit nere hela dagen :( Så det är först nu jag har någon kontakt.

Jag har i dag varit inne i stan och varit på skolan och hämtat mina kökskläder. jag har okså ringt och bokat körlektioner (äntligen)
Har okså pratat med Frida så vi kanske ska luncha på torsdag? eller så kanske jag ska följa med karro till borås kanske ?  Jag vet inte riktigt men i morgon så kommer jag i alla fall gå till gymet.

Nej nu är jag trött så jag ska nog faktiskt ta och gå och lägga mig

Sov gott

// Lillasyster

Ändring i planeringen

Pratade med martina för en liten stund sedan så vi bestämde halvt och halvt att vi skulle träffas på fredag någon gång kanske ta en fika eller något liknande.

Så jag ska vell försöka ta mig in till stan i morgon så jag kan hämta mina kläder så är det överstökat sen, det är ju aldrig roligt att behöva åka till skolan när man har en ledig dag.

Det har snöat under kvällen här i Götet hopas det ligger kvar ett tag nu, det hade varit riktigt roligt att åka pulka någon dag :)

Det är inte riktigt så här mycket snö, men det täcker gräset i alla fall.


God natt

// Lillasyster

Planering

Tisdag: Ringa och boka kör lektioner, Träffa Martina?  Hämta Köks kläder i skolan.

Onsdag: Träna på gymet

Torsdag:  Plugga körkort och samhäll

Fredag: Gymet, träna träna träna. 

Lördag: Alla hjärtans dag, ut och äta med Karro och Frida

Söndag: Culture au pair möte, gå och lägga mig tidigt första praktik dagen på måndag.

Nu verkar det ju som att jag inte har något liv men jag har en känsla utav att det kommer bli fullspekade dagar ändå, men vi får ju se :) 

 

Alla Hjärtans Dag

Är Alla Hjärtans Dag till för par?

Nej det tycker jag faktiskt inte, det är en dag som du ska spendera med dom du älskar så jag ska gå ut och äta med två av mina bästa kompisar Frida och Karro det ska bli super mysig

Har du några planer inför Lördagen? Ska du spendera den med din pojkvän / flickvän eller ska du ligga hemma och ta det lungt?

// Lillasyster


Karro och Frida :)


Vad gör man ?

Det här gör man om man har för ont i ryggen för att träna

I ugnen


Och här är alla klara :)


Alla i huset lär bli väldigt glada av att få nybakta bullar till efterätt.


Ha det underbart
// Lillasyster


Vuxen poäng

Hur kommer det sig att man alltid får vuxen poäng när man gör vissa saker?
t.ex. köper en soffa eller när man tar körkort.
Krävs det ett specielt antal poäng innan man är vuxen? Och om man inte får dom västentliga poängen som man får när man t.ex. tar körkort är man inte vuxen då? 

Fattas det poäng för mig? Jag dricker inte kaffe och jag har inte tagit mitt körkort men jag har köpt en 3 sitts soffa och jag har börjat spara pengar tills jag flyttar hemifrån.

När vet man att man har blivit vuxen och man inte bara är en förvuxen tonåring längre ??

Vad tycker du?

//Lillasyster Lina  


 


Bra början på morgonen

Vaknade i morses till en låt som jag inte har hört förut, men den va riktigt bra, måste lyssnas på.

Kelly clarkson - My life would suck without you


Hoppas eran måndag också började bra.

Bye the way: Jag har sportlov, super härligt

// Lillasyster Lina

Ja så har söndagen gått igen

Vad gör man när man måste ta det lungt hela dagarna? Jag har försökt att komma på någonting men nej. Så i morgon så ska jag baka kanel bullar (Om allt finns hemma) Och så ska jag laga middag :) Det ska faktiskt bli lite roligt det va ganska länge sedan jag lagade mat.

Nu tittar jag lite på Beck och shit va äckligt det är i bland alltså, Men jag har kommit fram till att det är musiken som gör det. Men bra filmer är det.

Men jag måste ju erkänna att jag tycker om alla filmer som Mickel Persbrant är med i, han är ju en otroligt bra skådespelare.

Jag följde med syster och tittade på lägenhet i dag och jag tycker helt och hålet att hon gjorde rätt, Så grattis gumman.

Sov gott så hörs vi i morgon och då har jag förhoppningsvis något vettigt att skriva om.

//Lillasyster Lina   


Sex and the City

Håller just nu på att städa och bytta lakan och Sex and the City avsnitten flytter på, Jag är just nu på säsong 4 och Miranda har blivit med barn, Carrie och Aiden kanske ska fltta i hop och Charlott tar hormon spruter så hon kan bli med barn.

Love Sex and the City, fick nyss reda på att det blir en till film som kommer sommaren -10. Ser fram emot det.
// Lillasyster Lina  

Söndag

Dag 3 i mitt rygg problem, kan ju säga att jag mår bättre, beror nog på att jag sova väldigt bra i natt.
Jag är vell lite deppig från i går jag tycker att Marie Sernholt skulle få en av final platserna men Emilia tycker jag om så det va ju bra att hon kom vidare.

I dag ska jag vell göra ungefär samma saker som jag gjorde i går men ska har funderat på att gå en liten promenad tror nog att  det är bra för min rygg.

Ha det super

// Lillasyster Lina

Godis :)

Nu är jag och Frida på väg ner för att köpa godis sen så blir det melodifestivalen :)

Ha det super

//lillasyster

Min söta lilla Frida :)


Sängen sängen sängen


 
Lunchen blev rostat bröd med äggröra och anti inflemmations tabletter 50 mg och ett stort glas vatten
Och självklart så jobbar sig ryggen så självklart så ligger jag nästan hellt stilla i sängen.
Väntar på att Frida ska ringa och fråga om han kan ta vägen om Ica på vägen hit och köpa med sig lite godis .

Jag har i dag tittat på 12 avsnitt av Sex and the City det är lixom sånt man kan unna sig att göra när man inte mår så bra och inte riktigt kan vrida huvudet eller gäspa eller något annat som påverkar min  vänstra sida av ryggen.

Och det värsta är att jag är så fruktansvärt dålig på att ligga stilla så i morses så damsög jag och städade och det skulle jag ju inte ha gjort kan jag lova.

Men nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och se när vi ska äta mat.Börjar bli lite hungrig och sugen på choklad när jag ser att Miranda (Sex and the City) Äter en choklad kaka med smält choklad på det ser himmelskt gott ut.

Ha en fortsatt bra lördag

//Lillasyster Lina

Lördag

Och så va det lördag igen jag, har i alla fall lyckats komma upp ur sängenplocjat i ordning lite och gjort i ordning mig. Och jag hade vell igentligen tänkt att plugga lite, men hur kul är det att plugga på en lördag så jag får vell hitta på lite roliga saker som man kan göra i sängen eller stående.

Men det som är jobbigast med att ha ont i ryggen är att man inte kan göra något för länge. Först så ligger man ner i typ 1/2 timme men sen så får man för ont i ryggen så man sätter sig upp i typ 1/2 timme och sen så står man upp i en halvtimme typ. Men man ska vell göra någonting.

Ser framemot kvällen då Frida kanske kommer förbi då blir det antagligen Melodifestivalen och färga håret, det ska bli riktigt roligt.

Jag ska nog fixa i ordning lite lunch nu. Jag ska nämligen försöka äta lite mer regelbundet, det är inte riktigt något jag har gjort eftersom jag har ett konstigt schema med både kvällar och dagar så ena dagen äter man frukost vi sju tiden och andra dagen klockan elva. Och ena dagen äter man 4 -5 gånger och den andra äter man 2 ggr på en dag. 
Men det ska det bli ändring på här ska det börjas äta regelbundet :)
Bjuder i dag på en bild från mitt favorit ställe :)

Ha en super bra Lördag

// Lillasyster


oj då

Jens lagade mat förut väldigt snällt av honom :) och sen så skulle jag bara gå ner och lägga mig en liten stund för jag hade så ont, ja det slutade med att jag somnade runt halv sju och vaknade vid åtta. Men det är hellt värdelöst att må så här dåligt på en fredag så jag väntar bara på att klockan ska bli tillräckligt mycket så jag kan gå och sova.

Jag har fortfarande ont men inte lika mycket men det kanske beror på tabletterna men jag tänker inte ta ut något i förskott så jag väntar tills i morgon innan jag blir för glad.

Frida ska antagligen komma förbi i morgon kväll så ska vi fixa hennes hår. Hon är helt underbar när jag låg i influensa så kom hon förbi och spenderade sin lördag kväll med mig framför Harry Potter med popcorn och choklad bollar.


så det blir säkert en mysig lördag.

// Lillasyster


Löst revben????

Jag kom hem från vårdcentralen för en liten stund sedan och jag hade inte sträckt någon muskel. Här ska ni få höra jag kan lova att ni inte har hört förut.

Jag har ett löst revben det är sant eftersom jag är så ung så kan det vara så att alla revbenen inte sitter fast hellt och hållet :S  Så det har skaft på ryggraden (så som jag uppfattade det) Så att det har blivit en inflammation. Jag fick tabletter så det va ju bra men dom börjar inte verka på en gång utan som läkaren sa

- Så ont som du har nu kommer du ha i alla fall fram till söndag eller måndag. så det blir en lugn helg för min del :P 

Hoppas att ni inte har lösa revben :) 

Inte för att jag är så smidig i vanliga fall men jag kommer ju defenitvt inte vara det nu *ler*

 

Ha en fortsatt bra fredag

// Lillasyster

AJ AJ AJ AJ

Jag har SÅ ONT i ryggen så det finns inte har fått en tid hos läkaren kl: 13.00 men sen så ringde dom precis och sa att dom har ändrat min tid till kl: 15.00 men men bara jag får några riktigt bra värktabletter.
 
Hoppas du får en helt underbar fredag som en bra dag på helgen

//Lillasyster


Härligt

Vad härligt jag har i dag gjort mitt sista prov för veckan och det gick bra tror jag, jag svarade på alla frågor och jag kännde mig säker på dom flesta.

Jag hoppas att jag får reda på vad jag har för betyg i konditori i morgon det hade varit härligt att veta ungefär var man ligger eftersom  kursen är slutar den här veckan.

Men till min egen förvånan så ska jag försöka somna runt 11 i kväll känner att jag kan behöva sova lite, inte det att jag är trött men jag har en känsla av att det kommer att vara väldigt fullspäckat på lovet. Jag känner att jag inte vill plugga under veckorna som jag praktiserar så jag tänkte få gjort så mycket som möjligt på lovet :) , Vi får vell se hur det går men man kan ju försöka i alla fall.

Men nu ska jag lägga mig och se ett avsnitt av Sex and the City innan jag somnar

Sov gott

//Lillasyster

Konditori :)

Och så är det Torsdag igen Det är helt konstigt va fort veckorna går :)
Är väldigt nöjd med vad jag lyckades prestera i går och idag har jag veckans sista prov vilket känns fruktansvärt bra :) 
Så jag känner att jag kan börja planera allt inför lovet. Jag ska träffa Martina någon dag och det ska bli riktigt roligt har inte träffat henne sen i julas p.ga. hon har praktiserat på en Isbrytare i typ Luleå

Alla Hjärtans Dag ska jag spendera med Karro och Frida då vi hade planerat att gå ut och äta eftersom vi tre är singlar och dom andra ska ju säkert spendera dagen med deras respektive.
Vi vet inte hellt säkert var vi ska gå än Men dom förslagen vi har är
* Manána
* La sombrita
* La Vacca
* Pasta House

Men men, Nu måste jag plugga på konditori provet, eftersom det har gått bra på dom andra proven så vill jag ju självklart att det ska gå bra på det här också.

Hoppas karro kommer i dag var mer än en vecka sedan jag träffade henne :(

Ha en bra torsdag
//Lillasyster

I did it, A lot of things :)

Jag har fått praktik platsen och jag har fått mitt häfte.

Så nu har jag pratat med en tjej som heter Janette och jag tror nog att det kan bli bra, och självklart är jag nervös, när är jag inte det lixom ;) Det ända som jag vet kan bli lite tufft är tiderna men det är vell någonting man vänjer sig vid :)

Jag har också lämnat in mitt projekt arbete så det lyfte ju en liten sten bara det. Och shalespear provet gick också bra :)

Men det hände en liten olycka när vi gick från religionen, jag tappade telefonen (Jag vet att det händer hella tiden) Men den här gången gick den i flera delar framsidan, batteriet, skärmen, knappsatsen och baksidan. så en och en halv timma senare så va ja på Phone House men det va ju inte bra för garantin skulle inte täcka det så det skulle kosta runt 1000 - 1500 kr, och det ville jag ju inte eftersom jag snart ska köpa en ny eftersom mitt abonemang går ut i april. Och då sa han att jag kan förlänga mitt abonemang med 18 månader så kan jag köpa en telefon med abonemang. Men eftersom jag har funderat på att byta abonemang så kunde jag ju inte göra det heller. Så jag sa Tack så mycket och så gick jag.

Sen så gick jag till gymet, det va så otroligt härligt att få träna, jag kan nog inte ens beskriva känslan. Och när jag skulle visa mamma hur sönder telefonen va så fick magnus (massören) för sig att han kunde fixa den. Och jag tänkte vell ja ja för killen i affären sa att dom antagligen skulle behöva byta ut en massa delar.
Så jag gick och bytte om, och när jag kom tillbaka så hade han lagat den, och tro mig det gjorde min dag.

Jag fungerar inte utan telefon ;) 

Men nu ska jag vell skriva in mitt trännings pass på Fun Bet det är faktiskt en riktigt rolig sida man kan se hur mycket ens kompisar har trännat och så vidare så det är lite lite som facebook fast man skriver om tränningen i stället.
Sen ska jag plugga konditori, Har nämligen slut prov i morgon :(

// Lillasyster
 


Onsdag och Shakspear

Ännu en dag i gråa sverige ;) med lite lite snö på baken.

Gymet here i come :)

Att ladda telefonen är som att fiska men får sitta i hundra år innan det nappar. Jag måste verkligen köpa mig en nya laddare som funkar men vet ni hur dyrt det är för en stackars student som lever på 1050 :- i månaden.

Den kostar 200 kr det är som en middag MED dricka, och då får man ju prioritera lixom.

Ska man försöka hitta conection med mobilen i ca: 5 - 10 min varannan kväll 

eller

Gå ut och äta med mina vänner på alla hjärtans dag ???

Jag tror nog att vi alla vet svaret på den frågan. Jag kan köpa en ny laddare nästa månad i stället :) då ska jag ändå praktisera så jag borde inte göra av med så mycket pengar då. 

Förresten jag har packat min gym "påse" ( min väska har försvunnit ) Så jag ska se till att tränna i morgon, jag måste börja ta mig tid till det. man måste prioritera saker och tränning är någonting jag känner att jag vill prioritera. 
Så hej hej:
*Gymet
*Körkorts teori


 här är min otroligt snygga gym påse ;)

sov gott
//lillasyster

Härligt :)

Ja äntligen är jag klar med mitt prohekt arbete så nu ska det bara skrivas ut och lämnas in. jag måste erkänna att det känns väldigt bra :)
Det jag ska göra när vi kommer tillbaka det är att skriva en källförtäckning. hur skriver man källförtäckning när man inte har använt några källor????
Och skriva ut det på en färg skrivare och göra det så det ser lite ut som en bok i alla fall :)

SCHIT jag har glömt att skriva egna tankar :( inte bra, men det om något går snabbt kan jag lova.

Annars så har det inte hänt så mycket mer. ska plugga lite på william shakespears innan jag går och lägger mig.

Och i morgon ska jag tränna och det känns väldigt väldigt bra =) och plugga på konditori frågorna men jag ska nog klämma in en lång frukost i morgon bitti eftersom jag inte behöver gå hemifrån förens kl:9. för då hinner jag skriva ut mitt arbete innan jag börjar religion.

Ha en bra kväll

God natt
 
// lillasyster


Kan man??

Va och pratade med roger Efter projekt lektionen och han va faktiskt hellt lugn, vilket jag inte trodde med tanke på att han skrek på personen som va innnan mig, så nu är jag i alla fall lite lugn.

Jag har i dag gjort 2 prov Det första gick bättre än förväntat och det andra i bordsdekoration blev ju inte så himla bra skulle jag tro, för när jag skulle resa mig upp och ge henne uträkningarna och blomman så sa hon bara nej men den är ju inte klar. så då fick jag sätta mig ner och fortsätta.

Men nu ska jag sätta mig och lägga i hop mitt projekt arbete så jag kan lämna in det i morgon och så ska jag plugga på William Shakespear, 

Och eftersom jag gjorde ergonomi provet i dag så behöver jag inte komma på klasstiden i morgon för då ska alla som inte gjorde det i dag göra så jag börjar inte förens halv elva och då har jag religion och sedan svenska så slutar jag vid 13.20 så jag tror faktiskt att jag ska till gymmet i morgon. Känner att jag behöver det, för då kan jag plugga på konditori provet när jag kommer hem vilket blir runt halv fem så det blir ju super bra :)

Jag va på öppet hus på radisson sas i dag efter skolan, jag kännde mig dock lite vilsen i början men jag gjorde som vanligt.
Gick fram och pratade med dom jag vill ha info i från och jag har börjat tänka i massa andra banor, Jag har dock uteslutit ett ställe att plugga på, för det kostade så mycket så jag skulle behöva jobba i norge i 2 år och inte göra något annat än att spara pengar. 

Men det va en skola som jag kännde lite extra för

Posetiva:
* Underbar stad / land
* Hyfsat billigt 
* Har alltid velat göra det
* Kräver ingen portfolio

Negativa:
* Långt bort från min familj
* Ett språk som jag inte vet om jag behärskar
* Inte riktigt det jag vill göra
* Kan bli allmänt tufft 

Men det kan jag tänka på ett tag till,
Men nu ska jag plugga ( Förhoppningsvis inte alltför länge )//lillasyster   

Ja det gick bra

Ja jag har typ precis skrivit provet i ergonomi och det gick bättre än vad jag förväntade mig. 
Jag har okså pratat med min lärare om hur jag ska göra med praktiken och han tyckte inte att jag skulle ringa utan att jag hade nästa vecka på mig också.
Och att jag bara kunde hämta ut mitt APU häfte innan fredag.
Så nu väntar jag igen på det där samtalet  

Förresten Karro jag skrev ut ditt vin kunskaps arbete bara så du vet och ska och lämna det till suzanna alldeles straxSaknar min syster extra mycket i dag :( 
 I heart you
// Lillasyster

Tisdag morgon

långdag i dag? ja det känns så i alla fall, det är mycket som ska göras jag gick och la mih sent i går och upp tidigt i dag.
Jag hoppas bara att dom kan ringa i dag hellst undertiden jag är i skolan, jag har faktiskt funderat på att ringa dom men blir det för "på" då??
Ska man bara ringa en gång och säga att man är interesserad och sedan bara vänta ??
Nej det funkar  inte för mig, jag får nog ta och ringa dom.

Hoppas att du har en bra tisdag så hörs vi vell senare under dagen. kanske på projket lektionen. Då jag sitter och får inperation från massa andra bordsdekorationer på nätet.


 
En väldigt trött lina? Nej bara lite seg. kommer att bli piggare så fort jag går till tåget  

// Lillasyster

Ja och Nej

Så nnu har jag pluggat färdigt för i dag i alla fall projekt arbetet. Jag känner att mina små hjärn muskler inte kommer att kunna fungera i morgon annars. 

Det som är gjort är:
* Alla pannkakor
* Alla recept
* Alla texter
* Intro
* Framsida


Det som är kvar:
* Lägga allting i ordning
* Egna tankar
* källförtäckning

och detta ska jag göra i morgon så jag kan lämna in det på onsdag :) För då är jag nästan hellt klar när jag kommer tillbaka från praktiken så ska jag bara göra det mer som en bok :)

I morgon så är vell planen:

* 07.00 gå upp
* 08.30 åka till skolan tåget går 08.46
* Arbetsmiljö 09.45 - 11.00 = Prov i ergonomi
* Projekt arbete 11.40 - 12.00 
* Bordsdekoration 13.00 - 15.30 = Slut prov
* Tåget hem 16.17 hemma ca: 17.30
* Plugga projektarbete och shakespear 18.00 - .......


Dom har inte ringt från praktiken än vilket gör mig väldigt väldigt stressad. jag pratade med min lärare i dag och han sa att jag borde vänta på samtalet för det är nog en bra erfarenhet att praktisera där :) ( Hoppas hoppas hon ringer i morgon )
Men jag vet att han som tar hand om APU nog är väldigt irriterad, och jag kan förstå honom, jag blir också fruktansvärt irriterad när någon sinkar ner mig. men det här är ju som sagt inget jag kan göra något åt så jag får vell ringa i morgon igen om dom inte svarar.

Hoppas att du hade en bättre måndag än jag i alla fall! Har du hittat på något roligt i dag???


Nej nu ska jag och göra i ordning mig lite varm choklad med marshellow och en ost macka så jag får lite energi till att göra Arbetsmiljön. Men den tänker jag nog göra i sängen :)

Det är ju roligt att det känns som ett priviliegium när man slipper sitta vid datorn och plugga. jag bara älskar att sitta vid bordet eller sängen och plugga utan dator ;)

Sov gott och ha en bra tisdag eftersom jag inte lär hinna blogga i morgon bitti 

// lillasyster
 

lilla jag :)

Jag är inte bra på det här med att plugga, det är mycket roliga att göra allt annat, man jeg har ändå kommit en bit på väg känner jag :)
Men det blev lite kort under tiden som jag försökte klura ut vad jag skulle skriva :)

Lite crazy men balla :)

Ha det bra // Lillasyster


Ja, jag har köpt lady gagas skiva =)

Tog en vända på stan efter skolan innan jag åkte hem och gick förbi Rocks och dom hade special pris på Lady gaga´s skiva The Fame förut kostade den 179 :- och nu kostade den 129 :-  Så jag va ju bara tvungen att köpa den :)

Jag skickade till slut okså en planering till mina grupp medlemmar Karro och Jenny så jag gjorde något vettigt på lektionen i alla fall.

Nu ska jag sätta mig och jag ska faktiskt "stänga av" internet så jag inte är ansluten så jag kan se till att bli nästan hellt klar med projektarbetet i dag, ska nämligen lämna in det den här veckan, Hällst i morgon :S
Och så har jag ju prov i Ergonomi och det är första lektionen så det måste jag plugga på i dag.

Annars så händer det nog inte så mycket mera i dag förutom att jag tittar på telefonen var femte min för att se att jag inte har något missat samtal från praktiken, ( Hoppas dom ringer snart )

Ha detOj då

Sitter just nu på Projekt och förtagande och har absolut inget att göra vvi håller ju på med ett andra projekt arbete men eftersom mina grupp medlemmar är borta och jag är ensam så kommer jag inte så långt eftersom vi skulle planera vad vi ska göra resten av tiden. men men.

Jag ringde till praktiken i morses och självklart va hon jag skulle prata med borta och kommer inte tillbaka förens på torsdag vilket betyder att jag sitter i skiten. fullständigt :(
För papprena måste ju in till ahn som har hand om APU här på skolan men jag kan ju inte göra så mycket åt det heller. Jag tycker verkligen inte om att inte kunna göra något åt saker och ting men jag ska nog sätta mig och göra en planering och skicka det till mina kära gruppmedlemmar så dom kan läsa igenom det och säga att det är lungt.
 Och som att det inte va nog så fick jag reda på att vi har prov om William Shakespear på onsdag :(

Detta kommer att bli en tuff vecka men stay posetiv så funkar det säkert 


Ha en fortsatt bra måndag :)

Måndag igen

Rädd, nervös, glad, orolig, exalterad

Det är mycket man kan känna på en å samma gång

Det här får nog bli dagens låt :) Jag har lyssnat på lady gaga lite för mycket tror jag, det är hennes musik som har spelats i typ 4 dagar :)


Ha en super bra måndag och håll tummarna för mig :S

Snart ny vecka, snart sommar

Ja i morgon är det måndag IGEN.
Har mycket att göra den här veckan i skolan

* Slut prov bordsdekoration ( Tisdag )
* Slut prov Konditori ( Torsdag )
* Prov i Ergonomi i arbetsmiljö ( Tisdag )
* Lämna in projektarbetet ( Någongång under veckan )
* Fortsätta med projekt arbete nr: 2 ( Skriva en budget för en månad, För vårat företag )

Utöver det så ska jag

* HItta praktik och besöka denna
* Ringa till bilskolan och boka körlektioner
* Plugga teori
* Och om jag hinner så ska jag träna???

 Men men vad ska man göra man får se allt från den ljusa sidan och titta framåt och där ser jag det här:
Garviks Camping 2 (2008).jpg

Garviks Camping på Rossö :)


Ha en super vecka !

Tack Tack Tack =)

Min underbara syster kom hem i onsdags och överraskade mig på skolan, hon hade tydligen pratat med Louise innan så hon visste mitt schema och vart vi skulle vara, så satt vi i bamaba ( Jag, louise och Cicci ) Och så är det någon som kommer och håller händerna framför ögonen på mig och jag gissar på typ 1200 namn innan hon börjara skratta och jag inser att det är syster som står där. 
Jag kan ju lova att det gjorde min vecka. Så efter vi hade ätit klart så gick vi runt stan lite och sedan gick vi och fikade på café Cosmos :) 
Och när vi sitter där så säger Louise att hon tycker att jag ser äldre ut och både jag och Riccie blir irriterade så då bestämer Riccie sig för att jag ska få en liten "Makeover"  så vi gick till Cubus där jag köpte 1 par jeans och 2 st t-shirts (Skit snygga) :)
Och sen går vi till H&M och köper hår färg det blev 2 st en brun och en svart. 


 Hej då Agda 95 
 

Hej
Lina 18,5  Bilderna är ju tyvär inte riktigt så bra eftersom inte kläderna är med men innan så hade jag ett par vanliga jeans lite blå svarta, ett vit linne och jag levde i svarta kofter.

Nu är det Svarta höga Jeans, nit bälte och t-shirt som gäller :)

Och jag måste erkänna att jag är och känner mig så mycket snyggare med min ny funna stil :)

Tack så jätte mycket min underbara syster för min lilla makeover !Jag älskar dig <3Ha det super :)

RSS 2.0