3 par skor är inte för mycket i en tjejs värld!

I går så var jag Martina, Jacob och Jenny i stan och shoppade, jag hittade 3 par converse det kan låta mycket men jag blev totalt förälskad i dom så ... men jag är väldigt nöjd måste jag ju säga, och dom var riktigt snygga alla i hoppa.
Sen så åt vi på Park restaurang det blev en park burgare till mig, Det är något jag rekomenderar till er som ska äta på Park i Strömstad.

Jag har också köpt 2 st Ben and Jerry och jag måste säga att för första gången så blev jag faktiskt lite besviken. Det blev
Jamaican me crazy och Strawberry cheesecake och jag blev ganska besviken av Strawberry för det var inga stora bitar utan typ youghurtglass med smak av jordgubb och små små smular av degestive kex. Men men man måste ju prova för att veta.  

  

Nu slutar jag snart och ska bara ner och hämta mina grejer och sen så ska jag ducha :) Har längtat efter det hella dagen känns det som. I morgon så är jag ledig, jag vet inte riktigt vad som händer men jag ska i alla fall börja packa och städa i ordning eftersom jag åker hem på Söndag det blir antagligen tåget men jag vet inte det kan ju vara roligare att åka buss. Ja ja vi får se ha det gött så länge.

och om ni ska slå på stort och köpa Ben and Jerry så prova Phish food den är riktigt god en av mina favoriter.

// Lillasyster


Väldigt uppskatat.

Jag var ledig på eftermiddagen i går, Det var så härligt. När jga slutade så gick jag ner och la mig på berget för att sova en stund jag var verkligen så trött. Sen så gick jag ner till stranden och mötte Martina och Jacob, Martina sover också på dagen eftersom hon jobbar nätter.

Efter solandet så gick vi ut på en promenad med deras hund Zeus, En golden. Det var en väldigt rolig promenad som innehöll mycket skratt, Sen så var Martinas familj väldigt gulliga och bjöd mig på middag så det blev Grillat kött med potatis gartäng och en riktigt god sallad. Det slog ju mina nudlar som jag hade ättit annars så.

Sen så blev det duchen för mig och Martina medans Jacob och Thomas var ute och fiskade. Och självklart skvaller. Sens å började Martina jobba och jag gick och la mig, 

Och nu sitter jag här igen. Men i morgon så är jag ledig hella dagen och vad jag ska njuta :)
 


// Lillasyster  

RSS 2.0