Tisdag :)

Vaknade lite senare än jag hade tänkt i morses, men men det kan jag leva med :) fick ett sms av mamma där det stod att hon jobbade på gymet i dag så jag tänkte att jag kunde gå dit en liten stund i alla fall. det blev inte någon liten stund men vad gör det :) 
Jag träffade louise och hennes vän Anna så det var väldigt trevligt att det fanns någon man kunde prata med, jag har okcå börjat att bli väldigt stark i benen jag tar faktiskt 100 kg i ben press, så snart så kanske jag har kommit i Benhams nivå, Nej det kommer nog aldrig att hända, han tar nämligen 450 kg och så myclet kommer jag nog aldrig att ta med mitt mål är vell typ 200 - 250 kg det låter bra tycker jag :)


Sen så hämtade pappa och gill upp mig vid Allé skolan så åkte vi och handlade mat men jag gick till Lindex för jag hade tänkt att köpa alla deras SoU trosor, dom är ju bara så sköna så jag har bestämt mig för att byta ut typ alla trosor jag har till SoU trosor :P   .  Men då det är vell klart att dom inte hade några  bara för att det var sådana jag ville ha men men jag köpte ett par jätte söta örhängen för 5kr fatta 5kr och dom va till och med snygga =) och så köpte jag en Deo så det var ju inte hellt i onödan :) 

Och resten av dagen kommer jag vell antagligen vara hemma och ladda upp inför morgondagen :) och så ska jag faktiskt göra en läxa min kära lärare i Projekt och Företagande tyckte att det var en jätte bra idé att vi skulle göra en budget inför December månad så när jag kommer tillbaka till skolan så vill hon ha in en typ rapport över allting man har köpt och hur mycket pengar man har fått in o.s.v 
För om man inte lämnar in det så kommer man inte att få G det spelar ingen roll om man gör det andra och typ får MVG på det. Jag tror att hon har tittat lite för mycket på Lyx fällan för hon tycker att det är skrämande att unga människor inte har någon koll på deras ekonomi och det kan jag vell hålla med om lite me jag tycker inte om att ci ska ha det över december det är ju typ den jobbigaste månaden eftersom det är jul klappar med mer . men men vad kan mna göra :)

Jag köpte Pinks nya skiva för ett tag sedan Och det är så grymt bra, Och så såg jag Musikvideon till låten Sober här om dagen och den va faktiskt riktigt bra, det är vell bara Pink som kan förföra sig själv i en video :P


ha det gött :) och träna på :P


Blondin eller Brunett ????

I dag har jag varit på gymet och det gick bra men det är allt jobbigt när det är en massa människor som alltid ska se så himla bra ut. dom kan typ inte göra vissa övningar för dom inte ser bra ut när man gör dom. konstigt :P

Jag måste ju okså berätta att min kära vän louise har gått från blondin till brunet  och jag har funderat på om det var en sådan bra idé lilla Louise kan nämligen vara ganska blond i bland t.ex. när cicci skulle vissa sina julklappar som hon fick från jobbet så säger hon

- Alltså servett (en mat butik i Lerum) måste ju vara privatägd för julklapparna vi fick var i ekologiskt bomull och så var det ett jätte fint märke (burkley eller något sådant)

Då säger jag

- Men gud va vuxen du låter cicci :P

Och då säger louise helt seriöst

- Jag förstår faktiskt inte vad du menar nu cicci, seriöst alltså.

Och typ en och halv timme senare så diskuterar vi att vi kanske skulle ta hål i naveln och då säger louise

- Men om vi gör det i Tyskland så gör det inte ont.

- Man louise det är klart att det inte är någon skilnad om vi gör det här eller i Tyskland  säger jag då.

- Nej men min kompis gjorde det i tyskland och det gjorde inte på henne, säger louise hellt seriöst.

Blond Lousie
Jag ska lägga in en bild på den brun håriga louise så fort jag får tag på en sådan bild :)

Ha det underbart så hörs vi :)

Vad ska man göra? :)

Kan man älska någon, om man inte älskar sig själv?

Jag har börjat titta på en ny serie som heter "the secret life of an american teenager" väldigt klychig och väldigt väldigt Amerikansk . Men den är väldigt kul och ,man kan få sig en massa goa skratt.

Jag fick pengar i julklapp av farmor och farfar och jag har bestämt mig för vad jag ska köpa, världens snyggaste lampa som jag har hittat i inrednings butiken Nordik som ligger i Partille den är så sjukt snygg så jag ska åka och köpa den så fort som möjligt =)


 

Eller hur är den snygg?!?!

Undra vad man ska hitta på över nyår?
Jag skulle vilja göra något kul och något annorlunda, inte det gammla vanliga lixom.

ha det bra :) 

Jul!

Så nu är julen nästan över och jag är super duper nökd över mina julklappar måste jag säga har fått superduper bra presenter av all jag tänker inte säga vad det är bara att :

* en är rosa och svart
* en är snart röd eller lilla
* ett hjärta
* datum

Ha ha resten får ni lista ut själva :P

Och självklart så har jag funderat som vanligt och har kommit tillbaka till samma fråga som jag har varit inne på tidigare ska man göra saker och umgås med folk för att man borde?
Snart är det okcå dags för nyår. och vad ska man hitta på? jag vet dok vad jag inte tänker göra. jag vill göra något annorlunda jag vill inte göra det gammla vanliga. kan inte någon bara komma och säga att detta ska du göra Lina.

Åååå min kära syster Riccie från Stockholm har okså varit hemma vilket är väldigt trevligt jag har saknat henne super mycket :)

Och jag måste ju bara be er titta på en hellt underbar video som jag hittade på You Tube jag kan inte förstå hur någon kan hitta på en sådan himla bra dans.
Ha det bra :)

vardags kul ...

Jag va hemma hos mamma idag och skulle göra pepperkaks hus, den blev otroligt snygg. jag glömde att ta en bild men lägger upp en så fort jag kommer hem till mamma igen och kan ta en bild.
Så till det roliga då vi sitter vid bordet jag, mamma och syster Jennie och så säger mamma att hon är så glad för min syster i stockholm och då säger mamma någonting i stil med
-men ida är ju lebba

och jag och Jennie kan ju inte sluta skratta åt detta otroligt roliga ordet då börjar vi diskutera alla sätt att säga att man kan säga det på och då självklart börjar ju tänka 

Vilket är det bästa sättet att säga det på för att inte såra någon?

Min syster säger Bisexuell och det gör jag om det är första gången man ska säga det till någon eller om man inte känner personen. Men i vissa samanhang säger jag flata och det är många som blir upprörda över att jag säger det men det var ju Riccie ( Ida har väldigt nyligen bytt namn ) som sa det när hon umgicks med sina bisexuella kompisar så då känner jag att det är okej. Men finns det något ord som Man inte borde säga?


Får man fråga om två personer är ett par om dom är av samma kön på samma sätt som man kan med hetro par? Och är det okej att fråga en person om deras sexuella läggning?

Men något jag vet är att mammas ord lebba är något jag antagligen inte kommer att börja säga väldigt snart, det känns liksom lite gammaldags att säga "lebba" 

Som ni säkert redan har förståt så är min underbara syster Riccie Bisexuell och det är någonting som kom som en liten chock och jag kommer i håg den dagen hon berättade det för mig och det bliev ju en liten chock till en början. Men om hon är glad och lycklig så är jag det ( Hallå !!! nu lät jag väldigt väldigt gammal :P )
 
Måste ju okså meddela att jag har köpt min balklänning, det var vell egentligen inte meningen att det det skulle vara min balklänning först men den satt så bra, jag har nog aldrig haft en klänning som sitter så bra,  så ska jag ta och fixa till den själv. så den blir mera "Lina" eller ska vi säga "Lonnie" .......... Nej jag trivs bra med mitt namn så jag ska nog inte göra som syster och bytta det funkar perfekt med Lina Jag är en Lina hellt enkelt ;) 


  

RSS 2.0