Moto boy

Det blev en del jobbande i går. Det var ju Göteborgs varvet och HBT festival i huset men det va riktigt roligt eftersom det var en del att göra.
Jag träffade Moto Boy Oscar en super trevlig typ han hade as coola skor helt jätte röda.I dag är jag ledig :) Om man räknar med skolan så har jag inte haft en ledig dag sen påsk så dagen är väldigt välkommnande. Jag ska in till stan lite senare för att möta upp mina systrar och jag ska köpa det sista innan balen i morgon. För i morgon så vill jag bara kunna ta det lungt.
Men nu måste jag sätta mig och plugga har ju muntlig redovisning på tisdag om scientologi. Och det är det sista arbetet jag kommer att göra på Burgården så jag vill ju att det ska bli bra.

Här kommer en av Moto boys låtar. Enjoy !


Allt och Ingenting

Det va ju ett tag sedan nu men nu har jag faktiskt en liten stund över. Det har varit sjukt mycket nu det sista i skolan och så har man ju börjat jobba så det har inte funnits så mycket tid över till annat.
Vi slutade 3 timmar tidigare i tisdags så jag Karro coh Louise satte oss på Condeco på avenyn och bara njöt av att kunna sitta och prata utan att någon måste stressa  i väg.

Lite sorgligt är det ju också vi hade våran sista kökslektion och sånt är ju alltid jobbigt när man vet att man gör något för sista gången. Men om jag kortfattar dagen
* Har gjort en fransk äpple kaka i en stekpanna (blev väldigt god)
* Har haft en ful bild hängandes på fönstret i skolan av mig när jag sitter på spårvagnen.
* Köksläraren Emil fick IS kallt vatten över sig ca: 60 liter.

Vi har firat pappa som fyller år i dag även min bästa kompis Karro fyller år i dag men eftersom hon var hemma och var sjuk så ska vi fira henne en annan dag.

Jag spelade upp en pjäs i Onsdags på Svenskan för att jag skulle kunna höja mitt betyg och det gick så det va ju super härligt.

I morgon ska jag jobba. Men på Söndag så är jag ledig och jag har inte haft en ledig dag sedan påsk så den dagen har jag väntat på ett tag.

I går jobbade jag 8.00 - 13.30 Och gick i skolan 14.00 - 21 00 så det blev ju några timmar i köket också. Nästn 13 timmar men det va roligt, Det kääns ju rätt bra att kunna känna pengar samma dag som man går i skolan.

Nu ska jag städa och fortsätta att gå in mina skor och sen så ska jag titta på en informations DVD som jag fick av Sientologi kyrkan när jag var där på studie besök.
Håller nämligen på med en muntlig redovisning som ska vara dagen efter balen. Man ska också lämna in ett skriftligt arbete om man sattsar på ett högre betyg så det ska också göras.

Men klockan: 21.30 så ska jag lägga mig i sängen och tita på Helens små underverk. Jag bara älskar såna filmer som man både kan skratta och gråta till.

Ha en unerbar helg så ska jag försöka skriva i morgon också.

PÅ måndag är det Bal =)


RSS 2.0