Helg med syster

Pappa och Gil åkte till Stockholm i går vid 9 tiden på morgonen och det var egentligen meningen att min syster skulle följa med, men på torsdag kväll bestämde hon säg för att hon inte skulle följa med vilket betyder att jag ska vara med syster en hel helg och visa kanske tänker, 
"va härligt en helg med inga föräldrar hemma" men för mig betyder det en helg av arghet,
Min syster är 4 år äldre och hon tror att hon bor på ett hotell, jag lagar mat, jag plockar bort, jag diskar, och så kom hon till mig i dag och sa att vi skulle städa för att min faster och hennes barn ska komma och fika, och ´min syster har vell inte städat sedan hon flyttade hem. så jag började med att plocka ur disk maskinen och då går hon för att hon ska gå ner till ica och köpa hår färg!. 
Det var egentligen meningen att vi skulle åka till mamma i dag och äta där och det är ju inte direkt varmt ute så jag tänkte ju att det hade varit härligt att mamma skulle hämta oss ( det är en promenad på kanske 30 min ) och då helt plötsligt så ska vi gå dit upp för att syster inte hade planerat till räckligt bra, vilket bertyder att jag är så JÄVLA sur som man kan bli. Så nu ska jag äta pizza (hur onyttigt är inte det på en skala) sen så ska jag gå ut och gå i 30 minuter i kylen med en person som jag är så jävla arg på just för tillfället. Jag vill bara skrika. Jag pallar inte att vara med henne mer. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Men det är vell bara att leva med det som mina kära lärare brukar säga. 

Hörs snart //Lina   

LOV V.45

Nu har äntligen höst lovet kommit jag fick vänta en vecka extra men det gör inget, för känslan blir ännu bättre när man vet att andra är på jobbet och i skolan.

Så planerna för veckan är väll inte så många. Jag och mamma bestämde i dag att vi ska åka till Ullared i morgon, detta ska bli riktigt trevligt, få lite kvalitets tid med mamma och så ska jag klart köpa alla saker typ, julklappar kläder, smink, små grejer m.m

Jag tänkte också ringa till en bilskola i veckan jag fyllde 17 i september och det har tagit mig 1 år att ta tag i att ringa en bil skola och kolla när man kan gå på en sådan där kurs grej, jag förstår väll inte riktigt varför, men ... ja ja. Men nu måste jag göra lite mackor tills i morgon. Frukost, Gud va gott.


Ha de bra // Lina


Nu är det slut med praktiken!

Nu är det slut på praktiken och det var till och med sorligt, jag kommer att sakna alla otroligt mycket,
Jag vet att jag inte tyckte om det dom 3 första veckorna, men sista veckan var det jätte bra så det är faktiskt riktigt sorligt.

 Men jag får väll gå förbi och säga hej någon gång. Men gud vad jag kommer att sakna känslan för det känns som man bara är en enda stor familj. Och alla viste vem jag var och alla var super trevliga.
Jag kommer sakna er allihopa. Cheka in deras hemsida på: www.respect-gothenburg.com


M.v.h Lina   So give it up fore........
image3
RSS 2.0