Vitamin Drottning ?!

Har varit hemma nu i två dagar med feber, snuva, halsont och huvud värk ... har nu diskuterat detta med en av dom vuxna i min omgivning och kommit fram till att det är dags att börja äta vitaminer.
Vad som helst för det här är andra gången på typ 3 månader som jag har blivit så dålig så jag inte kan vara på jobbet.
Men jag är i alla fall feber fri nu ( och då har jag inte ens tagit någon tablett idag).
Så imorgon så ska jag tillbaka till jobbet, jobbar Fredag och Lördag sen så är jag ledig på Söndag.

Nej nu ska jag hoppa ner i sängen igen och tröttna på mig själv.. haha


Mat!!!

Det blir Suschi till lunch i dag !!!!


Ute Servering!

I går så va jag och några vänner och tog en öl på Linné terrassen (mitt emot haga bion).
Dom har ute servering även på vintern, ja jag tycker att det fortfarande är vinter även om jag hävdar att jag väldigt väldigt snart borde kunna sätta på mig min vårjacka .. haha

Så sjukt härligt att sitta på uteservering med kuddar, filtar och värme lamper och en kall öl när det är -10 ute!

I brist av bilder från kvällen så får ni se en härlig sommar bild fårn Tunisien istället så vi kan glöma av minus graderna ute
och dröma bort oss för en liten stund!Kimono Fusion!

God Morgon!

Spenderade eftermiddagen på Världskultur Museet och 2 av deras utställningar.
Kimono Fusion och Destination X.

Kimono Fusion var en bra utställning men jag tycker att Destination X var mer givande och jag tycker det är roligt när man själv kan göra saker och inte bara titta.

Det är också ett väldigt bra "utflyckts mål" såhär i slutet av månaden när man kanske inte har hur mycket pengar men ändå vill göra något annat än att gå och fönster shoppa. Det är fri entre till alla utställningar förutom Kimono Fusion som kostar 60 kr i inträde,.

Ett till litet tips så här på en söndags förmiddag är att käka lunch i salu hallen som har blivit mitt nya favorit lunch ställe. Man kan få en god hemlagad husmans rätt för mellan 50 - 60 kr. 
Jag var där i går och åt Potatis med en löksås, pannbiff och lingonsylt med sallad.. och mätt blev man också .. haha 

Nej nu ska jag hoppa in i duchen och sen åka och hälsa på min Farmor och Farfar.   En av sakerna som man kunde göra på Destinoation X var att snurra på ett hjul och se vart ens nästa resa skulle gå!!

Eran Hjälp!!

Hade behövt er hjälp med en liten sak. Har kikat runt på H&M hemsida och hittat 2 skor som jag har blivit totalt förälskad i. Men jag har bestämt mig för att bara köpa 1 av paren.

Vilka tycker ni?

Hoppas ni får en underbar Fredag !!!

Meny Byte!

Hej Igen!

Vet att det va ett tag sedan men jag har jobbat i ett och inte riktigt hunnit med något annat, men nu blir det ändring på det.

I dag så hade vi Meny byte på jobbet och det gick väldigt bra vi sålde nästan allting på menyn och beställningarna bara rullade in! Tror att den här menyn kan vara vårat "genombrott" och att vi får mer att göra.

Så vad har hänt annars då ... jag har börjat träna och tro det eller ej men jag har faktiskt börjat springa trodde aldrig att detta någonsin skulle hända men så är det faktiskt. Har hållt på nu i lite över 1 månad och jag har fått in det som en rutin, så det känns jätte bra.

För några helger sedan så va jag inbjuden till en jobbar kompis nya Klubb en bit utanför Göteborgs innerstad och hade så otroligt kul och hoppas att det blir snart igen för det kan jag ju inte missa.

Bjuder på en bild från Julafton, då jag och syster va ute och tog lite fina bilder!


RSS 2.0