Lars Winnerbäck Tour -07

I går va jag, min syster och min pappa och tittade på Lars Winnerbäck i lisebergs hallen. och jag måste säga att det var lätt den bästa konserten med Winnerbäck jag har varit på det var en perfekt blandning mellan gamla och nya låtar, Förbandet var hellt jätte bra det var Abalone Dots. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Det ända jag kan säga är att dom som inte var där har verkligen missat något. 


Här kommer en bild från föra året när han spelade med Hovet på Strömstad Stadion.image2 


Så nu har man skaffat blogg!


image1
(Jag och syster)


Så nu sitter man här som alla andra tusentals människor som också bloggar jag förstår väll inte riktigt poängen med att skriva om saker mellan himmel och jord och sen att hella världen kan se det, men det ska ändå bli lite roligt måste jag erkänna.
Det var min syster som hjälpte mig att skaffa en blogg så titta gärna på hennes också hon skriver faktiskt riktigt fina saker, hennes blogg heter idamotvärlden och det är webblogg.
Jag då går andra året på burgårdens gymnasium i göteborg. hotell & resturang programet men inriktning resturang. Just nu praktiserar jag på en resturang i göteborg jag trivs jätte bra, en av mina bästa vänner praktiserar också där så det är roligt att få dela upplevelsen med henne.

Men Jag tror nog att det här med blogg grejen kan bli rätt rolig så titta gärna förbi igen.

Ha det

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0