hmm... vad skulle du göra???

Varför måste man göra saker som man inte vill. är det så att man måste bara för att alla ska må dåligt.
Är det meningen att en människa ska må dåligt, ha ångest och sömnproblem i 3 månader bara för att man inte kommer att få chansen igen, för att göra sin bästa kommpis glad och för att alla kommer att haka på än om man inte gör det. Men om man verkligen inte vill, bara för att det är en stor chans så betyder det inte att man alltid vill. för att du ska förstå så ska jag försöka ge det ett försök att förklara.

Du har genom hela ditt liv fått höra att du inte sjunger bra och det gör dig inte så mycket för det är ju inte direkt så att du tänker ställa dig på en scen och sjunga inför hela sverige, eftersom du ändå har världens scen skräck och du skulle göra vad som helst i stället för att stå inför en folksamling.
Men en dag så får du reda på att Juryn i IDOL har valt ut dig och din bästa kompis av alla människor att bli jokrar i programet och du vill verkligen inte, men alla pushar dig din kompis säger att hon inte kommer att göra det utan dig men att hon verkligen vill men inte om inte du är med, och är på dig om att detta måste du göra och du kommer ångra dig för resten av dit liv om du inte gör det, och det samma är det med alla runt om dig. 
Vad skulle du göra?
Skulle du säga nej och leva med att en av dina bästa kommpisar är arg och sur på dig och totalt ignorerar dig i minst 2 veckor framöver och dina andra kompisar tycker att du är fruktansvärt självisk och elak för att du inte gör det ,dina lärarna tycker att det är ett av dom dummaste besluten du har gjort och kommer att påpeka detta tills du slutar skolan, och att hella din familj inte förstår varför. för dom tycker att det hade varit en rolig grej, och en merit inför framtiden. och dom kommer antagligen bli fruktansvärt besvikna på dig för att du inte gör det.
 Eller sulle du säga Ja för att alla andra tycker det ,och du tänker att:
 -det är ju faktiskt en bra merit inför framtiden även fast du inte vill bli pop stjärna.
Du vet att det kommer att bli 3 månader utan sömn, mycket tårar, ångest som är som en klump i magen som inte vill försvinna, och du är otrevlig och elak mot dina nära och kära för att du kommer att brista ut i gråt när som hellst men du vill ju inte att dina nära och kära ska veta om hur du egentligen känner.
För att du inte klarar av att alla tycker att du gjorde fel, och att du är orolig för att du kommer att ångra dig.  

Så vad gör du ???????????????????????????

image7

Jag valde Ja

// Lina

Danmark med pappa

Gick upp väldigt tidigt i dag redan vid 07,45 för att vara exakt skulle nämligen till danmark med Pappa, 
Det var så härligt att ha lite kvalitetstid med honom, käns som det inte har varit såp mycket sådant på den senaaste tiden. 
Vi gick ut på däcket och det var faktiskt riktigt varmt. Härligt Härligt. 
image6

Det här är precis innan vi svänger in i hamnen i Danmark.

Tack för en underbar dag Pappa 

// Lina  

Alla hjärtans dag

Så var det alla hjärtans dag igen,
Jag och stora stora syster bakade rosa muffins med hjärtan på
image5
Visst blev dom fina?

Så vad har hänt sen sist.
Jag har köpt nya glas ögon rätt snygga faktiskt.

jag klan inte sluta lyssna på Celine dions låt Alone

Jag ska åka till Danmark i 3 veckor med skolan

Jag träffade en gammal kompis, märkte inte att det var hon först hade mörkare hår, var längre och hade mera anorlunda röst än när jag träffade henne sist. jag var rätt chokade (har nämligen inte set henne sen vi gick ur 9:an )
och då hade hon blont hår och var inte riktigt lika lång.

Men alla får ha en hellt underbar Alla Härtans dag så hör jag av mig snart igen jag lovar.


RSS 2.0