På väg till 20 års fest :)

dsc01363 (MMS)

På väg till 20 års fest :)


Våra choklad pannkakor var gårdagens rätt ...

dsc01355 (MMS)

Våra choklad pannkakor var gårdagens rätt :) // lina


God morgon

Louise va här i går och vi åt super god mat. Det blev pasta med en pasta sås med diverse grönsaker och lite bacon. Till efterrätt så blev det choklad pannkakor jätte goda.

Louise åkte hem vid halv elva och jag la mig ner i sängen och somna en väldigt härlig känsla :)

I dag så är det ju valborg... spännande spännande jag kommer dock att behöva jobb yill ungefär 8 i kväll vilket betyder att jag inte är hemma förens typ halv 10 men jag ska försöka komma i väg på någonting i alla fall.

Och alla göteborgare ni har vell verkligen inte glömt cortegen?? kommer inte att kunna gå själv men jag kanske kikar ut genom fönstret och får en liten glimt av det i alla fall  

Hoppas ni får en underbar dag och så. Nu ska jag i väg till tåget

// Lina


Dags att påbörja middagen :-D

dsc01352 (MMS)

Dags att påbörja middagen :-D


Är i full gång med badrummet. Det underlät...

dsc01348 (MMS)

Är i full gång med badrummet. Det underlättar med riktigt bra musik på hög volym :-P


Har ju glömt att berätta

Jag har ju glömt att berätta vad jag hittade i dag ...
Världens snyggaste skor från Tommy Hilfiger ett par espadrillos jätte jätte söta, jan tyvärr inte köpa dom i dag men ska gå förbi någondga och om dom passar och är sköna så ska jag köpa dom på en gång :)



// Lina

H&M

Har haft en otroligt trevlig morgon med min kära vän F på H&M . För mig så blev det 2 linnen och en tröja att ha över linnena, Jag är väldigt nöjd måste jag säga.

Sen så strosade vi runt på stan en stund innan det var dags för F dra sig till jobbet.

Svängde förbi ICA på vägen hem också och köpte lite mat ska nämligen bjuda en kompis på middag i kväll och jag tror nog att det får bli dessert också.
Jag vet inte riktigt vad än men någonting med choklad blir det nog i alla fall eftersom att det är Louise favorit genom tiderna ungefär lika mycket som mig.

Nu blir det dock dags för lite städning. Måste verkligen städa badrumet om det så är det sista jag gör sen så får jag nog börja med middagen. Tänkte nämligen fjäska lite och baka lite bröd också :)



Fick ingen snygg bild på tröjan men ni får se den när jag använder den någon dag istället

// Lina

Har haft en underbar morgon på H&M :) blog...

dsc01328 (MMS)

Har haft en underbar morgon på H&M :) bloggar när jag kommer hem igen // lina


Säng dags

Ska gå och lägga mig nu och försöka somna innan elva.
Ska nämligen upp 05:30 i morgon för jag ska med en av mina bästa kompisar på någon sorts H&M frukost för världsföräldrar.
Det börjar 07:30 och jag har sett fram emot det länge det var ett bra tag sedan jag umgicks med min vän på grund av att båda har jobbar ofta och på konstiga arbets tider det vill säga kvällar och helger vilket gör att det är svårt att hinna träffas.

Jag ska försöka hinna göra ett inlägg innan jag går annars så hörs vi under dagen :) 

I kväll kommer jag nog att somna till Pink och It´s all your fault :) 

 http://www.youtube.com/watch?v=uELtYwPAyhQ&feature=related

Dagens Rätt

I dag blev dagens rätt en hemma gjord pizza sallad med en bacon, lök, fetaost, tomat och aubergin paj med en paj botten som var gjord på rågmjöl istället för vanligt vetemjöl.

Riktigt gott blev det



Det blev inte heller någon städning av badrumet jag började med att göra maten och det tog ju en liten stund sen så vilade jag lite.
I bland så kan jag faktiskt bli lite irriterad över att jag inte kan ta det lungt när jag inte är helt frisk ... Men men det är ju helt enkelt jag i ett nötskal.

// Lina  

Trevligt

Har precis kommit på hur man mobil bloggar.

Vilket innebär att jag kommer att uppdatera bloggen mycket oftare :)

// Lina


Hittade den här spännande chokladen i affä...

dsc01323 (MMS)

Hittade den här spännande chokladen i affären ... Måste prövas :)


14.14 Tillbaka och uttråkad

Kom precis hem från den lilla shopping turen med Jenny och hennes pojkvän, Nu skulle dom vidare till gymet och jag har ju fortfarande ont i halsen så jag fick åka hem istället. LIte tråkigt men om det är någonting som jag vet inte är bra är att träna när man har ont i halsen.  
Jag köpte ingenting men jag har tittat på en väska under en längre tid som skulle passa perfekt till stranden nu i sommar och eftersom jag faktiskt är ledig i sommar så hade det ju faktiskt varit trevligt med en snygg strand väska.

Den är lite dyrare men bara det att den står emot vatten och allt sådant är ju ett plus.



Så nu har jag tråkigt igen ... haha.
Det är ju nu man kan välja att antingen se någon film och lyssna på regnet eller göra något produktivt.
Det blir nog till att först städa badrumet , jag vet att det låter jätte tråkigt men det måste göras och sen så ska jag nog baka något tror jag :)

// Lin a

10:40 frukost

Är lite stressad måste gå hemifrån om 10 minuter, bestämde för en halv timme sen att vi skulle träffas i dag så det sa bli riktigt trevligt. Det kommer bli till att handla lite mat och presenter. 

Men jag måste ju avslöja den nya dagens innan jag går ... Dagens Rätt. Där kommer det att kom min favorit rätt från dagen det kan vara både frukost, lunch, middag eller något mellanmål :) Rolig idé va.

Men nu måste jag verkligen dra det tar typ 10 min att gå till våran mötes plats.

Ha en underbar dag allihopa.

Dagens outfit:



Svarta Jeans: JC Skor: Converse Tröja: MQ Jacka: Vero moda

// Lina

Kväll 22.40

Hej, kom hem för ca: 30 min sedan och har fått i mig lite mat och borstat tänderna och tvättat bort mitt smink. Är otroligt trött har haft en långdag och den här förskylningen gör sin del också. 
Så nu blir det till att sova men jag kom på en väldigt bra idé om en "dagens" som jag ska börja med i morgon. 
Spännande?

I dag ska jag nog somna till den här låten av James Blundt:

http://www.youtube.com/watch?v=b3c32wBYdU0&feature=fvst


Sov gott 

// En väldigt trött lina  

Jobb + Dagens outfit

Jag mår mycket bättre i dag ... Äntligen, det är bara hostan som sitter i men det kan jag leva med.
Jag måste ju erkänna att jobbet slår sängen i detta läge. Jag vill verkligen bara göra något, har tröttnat på husets väggar nu.

Jag jobbar 11 - 20 i dag så jag kommer tyvärr inte att kunna uppdatera under dagen. Jag har försökt komma på det där med tidsinställda inlägg men jag jobbar fortfarande på det.

Nej nu måste jag skynda mig att äta upp min frukost så jag kommer i väg någongång. Slänger upp dagens outfit innan jag går

Dagens:



Svarta jeans: JC Vit oversiza tröja: MQ

Ha en underbar dag

// Lina





God Natt

Det har varit en lugn kväll jag har tittat på Svenska hollywood fruar och jag kan inte bli annat än otroligt glad så fort jag der Maria Montazami.

Nu ska jag gå och lägga mig med förhoppningar om att jag mår ännu bättre och är utvilad i morgon. Börjar jobba vid 11 tiden så jag bloggar innan jobbet 

// Lina  

Lipsy

Det var ett tag sedan jag var hemma och var sjuk vilket betyder att det var ett tag sedan jag titta på tv mitt på dagen. och jag måste säga att jag har blivit ny förälskad i sjunde himlen vilket otroligt fint program och dom försöker verkligen få fram ett fint budskap.

Jag tänkte också passa på att visa er mitt nyaste tillskott till min gaderob en ny klänning från Lipsy. Den kommer att vara helt perfekt när min pappa fyller 50 i Maj.

Den är svart och har fikor på sidorna den är också lite "blingad" på fikorna och den sitter helt perfekt.







Nej nu är det dags att börja med lunchen

// Lina


Frukost

God morgon!

Tog en sov morgon nu när jag ändå är hemma från jobbet för att kurera mig.
Så nu har  jag fått i mig lite frukost det blev fattiga riddare på baugett.
Det är väldigt lätt att göra kanske inte det bästa att äta till frukost men nångonting får man ju faktiskt unna sig när man är dålig. 



I dag så ska jag inte göra så mycket bara ta det lungt.

Men nu ska jag ta och hoppa in i duchen. Hoppas ni får en trevlig dag och att ni passar på att njuta av det fina vädret. 



// Lina

Kväll 21:15

Det tog mig ca 8 timmar att fixa gaderoben eftersom att jag behövde lite pauser här och där, En liten power nap blev det också :)

Men jag blev väldigt nöjd med resultatet Nu får ni se både före och efter bilderna :) 

Före:





Efter:




Skorna ligger numera i lådor vilket är väldigt underbart innan så har dom nämligen hängt på min dörr i en skoförvarings grej ... Hade också köpt jätte bra fack förvaring på IKEA som jag hängde i gaderoben och där ligger alla mina kuvertväskor, skärp m.m.

Nej nu ska jag ta och äta lite kvällsmat och se någon kul söndags film kanske. Det blir inget jobb imorgon, Jag stannar hemma och ser till att jag blir frisk.

Ha en fortsatt trevlig söndag

// Lina



Ny design :)

Jag sköt upp städningen en stund och gjorde om designen på bloggen istället :) Jag måste säga att jag är väldigt nöjd, jag är ju inte jätte bra på det här med att ta ín bilder i headern men jag tycker ett det ser mycket bättre ut nu än vad det gjorde innan.

Jag tog hjälp av snyggareblogg.se  en väldigt bra och lätt sida :)

Nej nu ska jag faktiskt återgå till min gaerob och få ordning på den innan det blir lunch / middag.

Men här får ni se en "Before" bild av gaderoben 
 


// Lina


God Morgon!

God morgon :)

Jag vaknade helt utvilad i dag, en väldigt trevlig känsla.
Eftersom jag har varit sjuk så har jag inte sovit så bra dom senaste nätterna mellan 4 - 7 timmar per natt. Men nu börjar jag bli lite bättre :)

Jag har inte riktigt några planer i dag kansk eska träffa Karro en snabbis när hon kommer hem men inget bestämt annars så blir det nog till att vara hemma och försöka bli frisk så jag kan jobba i morgon.

Det är ju bara synd att jag är så otroligt rastlös. Jag har väldigt svårt för att bara ligga i sängen en hel dag, i går så lyckades jag tvätta och betala lite räkningar men jag vet inte om det kanske blir till att fixa iordning gaderoben i dag kanske.
Det tar nog en stund men det kan jag leva med kan inte ha alla mina skor på golvet längre. Om jag fixar det så lovar jag att lägga upp några bilder på hur det blev.

Bjuder på en bild sålänge som jag tog för exakt 1 år sedan när jag var på väg till jobbet :)

 


Ha det underbart // Lina

I am back!

Nej nu är det dags att komma igån med bloggandet igen. Jag har jänt att det har kliat lite i fingrarna ett atg så det är vell lika bra att köra på :)

Så för att göra en liten sammanfattning av vad som har hänt sen sist så tog jag mitt körkort december 09. Jag jobbar kvar på Göteborgs Stadsteater och trivs bra där.

Just nu ligger jag hemma och är sjuk, det är ju ganska typickt att man ska bli sjuk när man är ledig men jag kan ju inte göra så mycket åt saken.

Men snart är det ju sommar och jag ska faktiskt vara ledig vecka 27 - 29, förutom lite bröllop men sådant är ju mest kul.

Förhoppningsvis så blir det en liten rodtrip med mina underbara vänner i sommar också kan nog bli spännande eftersom vi är väldigt olika men jag ser fram emot det i alla fall.
Sen så blir det självklart till att åka upp till sommar stället i strömstad också. Nu när man är ledig och allt :)

Men nu ska jag återgå till en av mina favoritfilmer SOS En segelsällskapsresa. Jag har lite konstig humor :) 



http://www.youtube.com/watch?v=LOsjHP5x97k&feature=related

RSS 2.0