Dagens outfit :) byxor; only tröja: rut mfl

dsc01524 (MMS)

Dagens outfit :) byxor; only tröja: rut mfl


Safura - Drip Drop

Lyssnar just nu på låten som jag hade hoppats skulle vinna melodifestivalen :)



Safura - Drip Drop

God Morgon 09:45

Vaknade faktiskt av mig själv i dag vid halv åtta, Hellt stört eftersom jag inte somnade förens halv tre men vem vet min kropp kanske tycker att jag inte behöver sova mer ... Nu sitter jag i alla fall här helt klar för dagen och först på listan är att träffa mamma eftersom det är Mors Dag i dag . Så glöm inte det nu. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på än men har några ideér om kanske hammarkullen karnevalen. Dom har ju grymt god mat där men ja ja inget bestämt men nu måste jag dra för jag ska gå och möta mamma nu :)

Ha en hellt underbar dag och va lite extra snälla mot era mammor i dag :)


bild här

Sitter på balkongen med jenny, oscar, Karr...

Sitter på balkongen med jenny, oscar, Karro och kristoffer och äter ost och kex och dricker rosé :-D


Inviger mina nya skor i dag :)

dsc01531 (MMS)

Inviger mina nya skor i dag :)


Lördag

Nu är jag på väg till stan :) Hade en underbart trevlig kväll i går med F vi badade och tjötade hela kvällen :)
Men nu måste jag gå skulle ha gått hemifrån för 5 min sen. Brådis ...

Det var våran Praktikant M sista dag i dag...

dsc01525 (MMS)

Det var våran Praktikant M sista dag i dag. Och hon bjöd på budapest rulle :) kan det bli bättre? Jag kan ju lova att hon får ett plus i kanten nu :-D tack så mycket för en underbar tid M


Torsdag!

Jag är ledsen för dålig uppdatering i går och i dag men jag har varit upptagen med jobb och liknande. Men men jag var på stan i går på jakt efter ett par nya vår skor. Jag är inte jätte mycket för gladiator skor. Men efter mycket letande så hittade jag ett par tygskor som är så bekväma att det kändes som jag redan hade gått in dom :) 

Jag har en del planer för helgen i alla fall i morgon så ska jag träffa en kompis, på lördag så blir det antagligen melodifestivalen eller utgång det är inte riktigt bestämt än.

Bilden blev väldigt "ljus" men det är en bild i alla fall, Dom är blå och vit randiga. Vad tycker ni? 



Bild från Nilson Shoes
 


Dagens outfit brukar i dom flesta bloggar ...

dsc01516 (MMS)

Dagens outfit brukar i dom flesta bloggar vara ett dagligt inlägg. Men eftersom jag jobbar som kock så blir man inte alltid jätte inspirerad av att engagera sig på morgonen framför allt om man bara ska till jobbet. Jag ska ju ändå byta om till mina arbetskläder. Men jag ska inte klaga för jag har ändå rätt snygga kläder svarta byxor och en vit rock men det är ändå inte samma sak. Så i dag fick det bli jeans från only, en t-shirt från rut m.fl. och converse :)


Tänkte att jag skulle visa er ett par av m...

dsc01514 (MMS)

Tänkte att jag skulle visa er ett par av mina favorit skor. Dom här köpte jag i stockholm när jag var där i typ februari eller mars. Det är inte några jätte höga klackar men dom passar bra eftersom jag inte brukar ha höga klackar. Skulle tro att det är en ca 10 cm klack. Super bekväma är dom också. Eftersom det är en platå så blir dom ju inte riktigt lika höga som dom faktiskt är. Perfekta skor att börja i ... Haha :)


Bikini 2010!

Då var det dags att försöka hitta en bikini till sommaren 2010. Hra tittat runt lite på stan men har inte riktigt hittat någon jag har tyckt om. Har varit inne på nelly och bubbelroom. Någon som har något annat förslag? 

 


Glamourama

God Morgon! Sovit gott? 
Vaknade upp till ett väldigt regningt göteborg så för att komma på lite bättre humör innan jobbet så äter jag frukost och tittar på glamourama. Finns det någon bättre feel good serie? Tror inte det faktiskt :)




Måndag

Så va det måndag igen ... men jag är ledig i dag så det gör ingenting. Tänkte förse er med lite bilder i dag :)

Började lördagen med att jobba. mycket avocado var det som skulle bli till små små tärningar.


Sen så var det dags för bio med Karro och Louise. Det blev The Last Song på bergakungen. Dom har bäldigt roliga speglar inne på toaletten där.




På söndagen så skulle jag och karro köpa bal skor till henne eftersom det är dags för bal på slottet igen ... haha
Men först så fick det allt bli lite frukost i parken.





Min underbara kompis Karro :)

Sen så var det dags att åka hem och lägga sig i solen. Och så blev det middag från grillen dagen till ära :)



Och så här blev till slut resultatet:



Nu ska jag till min kompis Jenny och så ska vi ut i solen och njuta.  

Ligger i en park mitt i göteborg och har p...

dsc01504 (MMS)

Ligger i en park mitt i göteborg och har precis ätit frukost och nu njuter vi av solen tills det är dags för shopping :-D


Lördag / Söndag

God morgon världen :) haha

Sorry för dålig uppdatering i går men det var full rulle hela dagen. Åkte hemifrån vid tio tiden och lyckades inte få igång internet.
Sen så bar det av till jobbet men vid stationen så träffade jag min morbror med barn vilket var en väldigt trevlig överraskning. Har inte träffat dom sen i september.

Så det fick bli en kaffe innan jobbet. På jobbet var det mycket att göra men vi fixade det :)
Hade en riktigt lyx dag och fick sluta vid klockan sex så jag mötte upp några kompisar och gick på bio ochg såg The Last Song med Miley Cyrus. Väldigt bra var den i alla fall.
Men ta med näsdukar för på mig blev det vattenfall.
Sen så åkte vi hem och hade lite mys kväll. 

Men nu ska jag hoppa in i duchen för att sen åka till stan med K och titta på skor och lite annat.

Ha en fortsatt bra dag:)


Gotland???

Det har varit en väldigt lång dag i dag. En massa folk som skulle äta :D Men det är då det är som bäst. Vi skickade ut runt 60 tallrikar vilket är grymt bra eftersom det regnade och utan våran uteservering så har vi bara rumt 30 platser :) 

Pratade också med en kompis idag om vi kanske skulle hitta på något i sommar. Gotland kom på tal och jag kanske hoppas lite på att vi åker vecka 29 då det är stockholms veckan det ska tydligen vara kaos där då ... Kan det bli bättre? Nej jag tänkte vell det haha 

Annars så har det inte hänt så mycket förutom att det är Göteborgs varvet i morgon så vi har annorlunda arbetstider. Så jag slutar vid 8 i morgon om jag har tur och då blir det nog ett glas på en uteservering innan det är dags för bio med mina fina vänner :) Vet inte vilken film det blir än. 
Några förslag???  Hade vell tänkt mig Bergakungen här i Göteborg men kan också tänka mig biopalatset. så om ni har några förslag så får ni gärna kom med dom. 

Sen så blir det nog så att vi sover hos en kompis som bor i stan det underlättar ju en del än att åka hem, eftersom att tågen bara går 1 gång i timmen på kvällarna. 

Nej nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon :) 

bjuder på en bild som jag tog för ett tag sedan när jag kom hem vid 3 tiden och det var frost ute. Jag tycker den är jätte fin. 



Sov gott

   

Vackra Tavlor :)

Måste ju vissa dom här vackra tavlorna som hänger på Central stationen i Göteborg just nu. Gick föbi dom och bara föll för dom :)


Fredag 21 Maj 11:26

Hej har sovit hur gott som helst i natt. Fredags känslan har inte riktigt infunnit sig än eftersom jag jobbar lördag så det käns mer som torsdag. Men det är inte så illa det heller. 

Hoppas på att det blir en del att göra på jobbet i dag det hade varit trevligt men vi har en massa saker att göra inför i morgon eftersom det är göteborgs varvet så vi har en massa buffér och liknande. men men jag kom på en ny grej i morses.   
Jag att vi skulle börja med en ny grej eftersom att jag har 2 timmar kvar innan jag ska åka till jobbet ... Haha nej jag bara skämta.
När jag vaknade och funderade på vad jag skulle skriva om i dag så blev det bara helt tomt i huvudet och så kom jag på en idé när jag skulle välja kläder.

Jag väljer ett klädesplagg ur gaderoben och berätter vad jag har för minnen i hop länkat med just det plagget.
Vad tycker ni, låter det som en bra idé? :)

Klädvalet i dag blev i alla fall mina nya jeans från Only och en tunika från Lindex.

 



Black Bird

Black Bird har spelats på Göteborgs Stadsteater under våren och den har bara fått massa fina recensioner och när jag då fick reda på att det var sista dagen i dag som den skulle visas så kände jag ju att jag var tvungen att se den.
Jag har varit en del på teater det senaste och sett bla. I väntan på Gordot, Trettondags afton och hantverkarna.

För att snabbt sammanfatta vad pjäsen handlade om så är det 12 åriga Una som har en kärleks relation med 40 åriga Rey och hela pjäsen utspelar sig när Una ca: 10 år senare söker upp Rey och konfronterar honom om varför han lämnade henne.

För att beskriva den på bäst sätt så kan jag säga att jag är mållös jag kan inte beskriva med ord hur bra jag tyckte att den var.
För er som känner mig så vet ni att jag har alltid något att säga om allt alltid. Men den här föreställningen berörde mig på ett sätt som ingen annan föreställning har gjort för mig tidigare. 

Nina Zanjani är en fantastisk skådespelare som utryckte känslorna på ett sådant sätt så det kändes som man själv var den här tjejen Una och man kände verkligen känslorna som hon försökte förmedla. 
Lars Väringer är också riktigt duktig när han som Rey med olika medel försöker att motstå Una även om hans känslor för henne var uppenbara så fort hon klev in genom dörren. 

Det förmedlar också mitt i det här att kärlek inte har någon ålder och att två personer kan bli kära i varandra oavsett ålder. Man känner också med Una som har varit tvungen att leva med alla andras åsikter om deras relation hela livet, och att hon har varit tvungen att försvara sina känslor till Rey. Man ska aldrig behöva dölja sina känslor till en annan människa bara för att vissa tycker att det är fel.  

Det enda jag ångrar är att jag inte såg denna föreställningen tidigare för jag hade jätte gärna velat se den igen. För att citera Sven Rånlund från GP 29 mars. Detta var och är verkligen " Vårens viktigaste pjäs "

Så om ni någongång får chansen att se den så gör det.

Nu ska jag gå coh lägga mig sov gott  

 




Sitter på tåget och har precis sett black ...

dsc01484 (MMS)

Sitter på tåget och har precis sett black bird, den var helt fantastisk. Skriver än recension när jag kommer hem :) kram lina


Torsdag!

Så va det torsdag igen. Det är faktiskt en av mina favorit dagar eftersom att fredagar nästan är som helg så bli torsdagar nästan som fredagar.

Så ni kan ju då förstå att jag är på bra humör i dag. Hur är eran Torsdag ska ni hitta på något kul?

Så hur ska jag spendera denna torsdagen då??? Först så blir det jobb fram till sju. Efter det så blir det teater det är ju nämligen sista föreställningen för Black Bird i dag och jaghade gärna velat se den men jag slutar vid 7 och den börjar 7. Men jag ska kolla om jag kan gå lite tidigare. Vill så jätte gärna se den efter alla fina recensioner den har fått. 

Nej nu ska jag återgå till min frukost som består av knäckebröd med ost och lite youghurt med musli. 

Och som en guld stjärna i hörnet så är det 20 grader ute och klockan är bara halv tio :D
 


Massa soliga kramar Lina

23:24

Kom precis hem från jobbet har varit en ganska så lång dag men vi hade ändå ganska mycket mat så jag är nöjd. Innan jag åkte till jobbet i dag så skulle jag  förbi en asiatisk livsmedels butik här i göteborg för att köpa Tofu ( till risbollarna som vi ska ha till en buffé på jobbet på lördag )
 
Tyvärr så hade vi lite svårt för att förstå varandra. Jag ville ju ha tofu men han trodde först att jag ville ha fryst torsk, sen tonfisk och sedan något pappaers liknande som jag inte har någon aning om vad det var. Men efter ca 10 min så förstår vi varandra och jag får min tofu :)



Så dom sista ca: 2 timmarna spenderade jag och min arbets kompis till att göra ris bollar :) Men goda blev dom. Nej nu ska jag ta något att äta innan jag ska sova.

Sov gott 

kram Lina
 

    

Onsdag!

Hej! Anledningen till att jag inte har bloggat dom senaste dagarna är för att internet har strulat. Men men nu är jag tillbaka.

Dom senaste dagarna så har det varit jobb och shopping på gång. Det blev 1 par byxor 1 linné och 1 klänning



Tröja 159 kr



Jeans: 699 kr ( men det var 50% så jag betalade bara 350 kr )



Klänning: 169 kr

Så jag kände att jag gjorde ett par klipp, Klänningen ser inte så mycket ut men den sitter helt perfekt och med ett par snygga ballerina så blir det perfekt.

Sen så var det dags för 15 års kalas för min kusin Så jag var där i går kväll. Väldigt trevligt med god mat och tårta :)

Har ni sett Miley Cyrus nya video för låten Can´t Be Tamed. Jag tycker att den påminner väldigt mycket om Lady Ga Ga faktiskt. Men jag tycker allt att låten är bra :)  Vad tycker ni ?

Nej nu måste jag sätta igång med den sista tvätten innan jag måste åka till jobbet  börjar vid 2


Sitter på en brygga med jenny och fikar :)

dsc01457 (MMS)

Sitter på en brygga med jenny och fikar :)


God morgon 06:20

God Morgon!
Har ni sovit gott? Jag har sovit otroligt härligt i natt, det var behövligt med en god natt sömn.
Har inte så mycket planer idag förutom jobb och förhoppningsvis kanske en liten runda på stan med Lousie, hittade lite saker i går som jag känner är ett måste i min gaderob. haha

Nej nu är det dags för frukost blir nog fil med lite god musli i. Har en ny hjärtformad man blir hu glad bara av att titta på den :)  



Ha en underbar måndag

Lina


Helgen!

Har haft en helt galen helg här i Göteborg.
20-års fest och 50-års fest och ha underbar syster Riccie och Clara här hela helgen så nu är jag så otroligt trött. Vi kan ju börja med frdagen då det var dags för 20 års fest för min underbara vän Karro :) Jag körde men jag hade en väldigt kul ändå. Det var mycket snack och skratt.
Karro hade också fixat underbart god mat. Rostbiff, kalkon och massa god skinka lite ostar, potatis sallad och annat gott 

 

Sen så var det dags för pappa´s 50 års fest tog tyvärr inte ens en ynka bild men kommer med bilder så fort jag får några :) Men det var trevligt mycket släktingar god mat och snack där med .. haha

På lördagen på dagen så åkte vi in till stan och tog en fika med en gammal barndoms kompis/granne till min syster och mig. Så trevligt hon ska nämligen åka till London och plugga i höst. 



Söndagen har jag spenderat med att gå i Alingsås med Riccie eftersom att Claras tåg gick 2 timmar innan Riccie´s men vi strosade runt lite på stan och så käka vi lunch det blev thai, en favorit ;)
Hittade lite saker som ja kanske ska gå förbi och kika på i morgon. Slutar nämligen vid fyra i morgon. 

Sov gott 
  


Dags för lite kvälls mat :) turkisk youghu...

dsc01450 (MMS)

Dags för lite kvälls mat :) turkisk youghurt, valnötter och honung.


Det här är ett tecken på att det är dags a...

dsc01448 (MMS)

Det här är ett tecken på att det är dags att tvätta :-P


När blev det vår?

dsc01446 (MMS)

När blev det vår?


Vad tycker ni om mitt nya armband från lin...

dsc01441 (MMS)

Vad tycker ni om mitt nya armband från lindex för 59 kr?


Hej. Hur är det med er? Jag hade massa kon...

dsc01432 (MMS)

Hej. Hur är det med er? Jag hade massa konstiga drömmar i natt så jag sov inte så är men jag överlever :-P jag var hos tandläkaren nu på morgonen och det gick bra. Det var en tandhygienist som gjorde min undersökning och hon tyckte att mina tänder var små juveler, tyckte att det var väldigt gulligt av henne :) så nu får jag vell gå runt och le mer än jag brukar haha. Nu är jag i alla fall på väg till stan men jag hinner nog med en liten shopping runda innan jobbet jag börjar ju inte förens två i dag :) kram lina


Vårruset!

Hade en väldigt trevlig dag i går kursen var väldigt bra och kul, Det kändes mer avslappnat den här gången och provet jag jätte bra jag fick 16 av 18 så jag är nöjd.

Efter jobbet så gick jag med min jobbar kompis och åt Sushi på Super Sushi här i stan det är verkligen jätte gott. Men det var ganska mycket folk så vi satte oss på Lejon trappan i brunnsparken.

När det väl var dags för vårruset så tog vi spårvagnen till slottskogen men det var väldigt kallt så vi tog en kopp te innan, haha och så kom vi i fel grupp än den vi hade tänkt vi hamnade i jogga fort och jag blev lite nervös eftersom jag inte har varit ute och sprungit så mycket men det gick mycket bättre än vad jag trodde. Många gick så man sprang förbi dom flesta också så det var bra att vi inte tog en lägre grupp ändå.

Det tog mellan 35 - 40 min att springa och det är jag jätte nöjd med sen så fick man en medalj och massa prover från sponsorerna.
Sen så var det ju dags för den efterlängtade picknick korgen och den var fylld med godsaker med allt från mini morötter, små korvar, skinka, philadelphia, leverpastej, bröd, cider och självklart choklad då man fick 2 st lindt choklad kakor och eftersom det är ett av mina favorit märken så kunde jag ju inte bli annat än super glad av det.

Än riktigt lyckad dag med underbara vänner och jag måste faktiskt rekomendera att springa vårruset det är inte så jobbigt som man tror och det är som sagt en tjej fest och det var många som gick så det kan man också göra :)

Så det blev en riktigt bra dag tillslut

Har också bestämt mig för att gå till löpplabbet någon dag och köpa ett par bra spring skor. Har hört att det ska underlätta


Innan start



Våran picknick korg :) 

Ha en fin måndag kram lina  

Kväll 23:37

Jag ber om ursäkt för en otroligt dålig uppdatering i dag det har varit kaos från morgon till kväll och nu är jag helt död och vill bara gå och lägga mig :)
Lovar att skriva i morgon bitti börjar inte förens 11 så.
Kan bara lite kortfattat berätta att jag klarade provet på kursen och vårruset var jätte kul och det gick faktiskt rätt så bra :)

Massa god natt kramar

Försov mig i morses så jag han inte blog...

Försov mig i morses så jag han inte blogga innan jag åkte. Nu sitter jag på tåget på väg in till jobbet, för våran kurs. Sen så är det ju faktiskt dags för vårruset. Kan inte riktigt fatta att jag gick med på det, men det ska bli lite kul. Nej nu är tåget strax in på centralen men hoppas ni får en underbar måndag :) Kram lina


Dagens Rätt !

Var så otroligt uttråkad förut så min underbara vän F kom förbi en stund så vi satt och prata på balkongen i solen :)  

Dagens rätt blev i dag som vanligt en riktigt god pasta med massa goda grönsaker socker ärter, champinjoner, tomater m.m.



Nej nu ska jag plugga på lite för i morgon så ska vi ha ett litet förhör på kursen som vi har på jobbet.
Och det är nu man inser hur mycket man uppskatar att man jobbar och inte pluggar det att när man kommer hem så är man ledigt och behöver inte sitta och plugga.  


Joe Ferelli

Hade en otroligt trevlig kväll i går med L och K vi tog ett par drinkar och satt och pratade och lyssnade på riktigt bra musik.
Det är mer komplicerat att träffas nu förtiden eftersom att alla jobbar på olika tider någon jobbar dag, någon kväll och en annan natt så det är svårt att få i hop, så då kan endrink efter jobbet vara helt perfekt och jag önskar att vi kunde göra det oftare.

Hde lite svårt att få till en bra bild så den här är dom bästa jag kan bjuda på.
På den andra bilden så försöker L och K få till en bra pose men det gick inget bra :P  




Vi var som sagt och åt brunch på Ferelli´s det var riktigt gott fanns amerikanska pannkakor, pizza, kamben också massa goda frukter och ett trevligt dessert bord :)

Otroligt bra service men man fick en liten shock när dom kom med notan och det var lika tillägg t.ex. ett glas apelsin juice för 38 kr och te kostade 29 kr. Men dom hade en otroligt trevlig uteservering det var varmt och gott och man kunde också sitta inne där det var väldigt fint :) 



Sen så satte vi oss vid bältesspännar parken och njöt av solen i typ 15 min tills den gick i moln då vi bestämde oss för att det var dags att dra hem. På stationen så gick jag förbi CD centralen och köpte Britney Spears skiva Cirkus har velat ha den ett tag, så hade dom den för 79 kr så det var ju underbart. 

När jag skulle gå hem från tåget så kom jag på hur lyckligt lottad jag är som får se en sådana här fin utsikt varje dag 



Nej nu ska jag äta middag ha en fortsatt bra söndag :) 

Kram Lina



 

Brunch 10:36

God morgon :)
Kom inte i säng förens runt 4 tiden men vaknade upp av mig själv vid tio.
Nu sitter jag hemma hos L och vi ska bara fixa i ordning oss sen så blir det in och luncha på stan,
blir antagligen på Joe Ferrelli´s så jag kommer att skriva en recension när jag kommer hem.

Fick också en liten trevlig överraskning i går på jobbet i går också jag är nämligen ledig på måndag förutom kursen då mellan tolv och fyra men jag får i alla fall vara ledig på dagen.  

Svänger förbi sko affären också och tittar på skorna tror jag allt för dom är jag värd när jag har jobbat en 60 timmars vecka



Kram Lina

Är med L och K och tar en drink innan vi ...

Är med L och K och tar en drink innan vi ska hem till louise för en liten mys kväll/natt :) ska äntligen få se L nya lägenhet. Ska bli riktigt trevligt med film, godis och lite analyserande av våra liv :) Kram lina


Lördag

God morgon!
Vaknade vid nio idag det var riktigt härligt. Ska in till stan om en timme och köpa en inflyttningspresent till L  som jag ska till efter jobbet. Kanske också går förbi och provar dom snygga skorna jag har tittat på. Kanske köper dom i morgon i sådana fall när mina vänner har sagt sitt om dom.

Vi har införskaffat en väldigt bra grej på jobbet den här veckan som jag har glömt att berätta. Vi har skaffat spotify. Så nu spelas det ljuv musik istället för typ P4 vilket är den enda radio kanalen vi kan få in.

Fick också reda på att min syster Riccie och hennes bästa vän C kommer hit nästa helg för pappas 50 - års fest ska bli så jäkla roligt :) den enda som fattas nu är min syster Jennie som jobbar och bor i Bangladesh just för tillfället. Saknar henne otroligt mycket men hon kommer hem i Augusti så jag ska nog överleva.

Men nu ska jag börja dra mig och packa i hop mina grejer till kvällen.

Bjuder på en bild på mig och min syster Riccie den är tagen för 2 år sedan när jag hade världens bästa helg i Stockholm :)

 
Ha en underbar lördag

Kram Lina

01:25

Hej har ni haft en bra dag?
Kom hem för ca en och en halv timma sen.  Det har varit en grym dag vi har haft väldigt mycket att göra på jobbet vilket göra att tiden går så mycket fortare det kändes som att tiden verkligen bara flög i väg :)

Det är ju lördag i morgon och jag ska jobba men bara mellan 14 och 22. Sen så ska jag träffa L och K för att ta en öl / drink och sen blir det nog till att dra hem till L det blir nog inte vildare än så ... haha. 
Alla är i full gång med jobb och likanade under hela dagen så vi sa att det nog passar bättre med en myskväll.

På söndag så blir det nog brunch innan vi åker hem igen.
Någon som känner till något trevligt ställe man kan äta brunch på i Göteborg?  Jag har ätit brunch i göteborg en gång tidigare på Incontro och det är ju super trevligt men lite dyrare. Så om det är någon som har ett förslag så är det bara att komma med det :)

Känner mig fortfarande lite elak för att jag inte är bättre med uppdateringen men jag har funderat på det här med tidsinställda inlägg. Någon som vet hur man gör? 

och som ett litet plus i kanten så har jag tappat bort min sladd till telefonen så jag kan inte föra över några bilder men jag får helt enkelt MMS in dom.

Nej nu måste jag gå och lägga mig ska upp tidigare i morgon och hinna med lite saker innan jobbet. 

Den här låten kommer jag nog att somna till i alla fall. 

bjuder på en gammal bild som jag hittade från påsk, vi åt helt underbara små bakelser till dessert och det bästa var att man kunde ta flera ... haha :)  




Kram lina

Lunch 11:34

God morgon. Hur är det med er i dag?
Jag gav mig själv en riktigt lång sov morgon i dag. Jag börjar nämligen inte förens vid 2 så jag sov till halv tio och sen låg jag kvar i sängen och tittade på tv och läste lite bloggar.

Annars så har jag inte så mycket planer för dagen. Jag ska äta lite lunch, städa och så åker jag nog in till stan lite tidigare så jag kan titta på skorna som jag vill köpa. 

Har också funderat på att unna mig ett par riktigt snygga sol glasögon den här sommaren. I såna fall så hade jag velat ha ett par vita eller svarta Ray Ban Wayfers. Har inte bestämt mig en eftersom att dom är ganska dyra men det tåls att tänka på :)  



Nej nu är mina pannkakor klara så nu ska jag sätta mig och äta lite innan jag drar mig in till stan

Ha en underbar dag

Kram lina

God Morgon 09:14

God morgon!
 HUr är det med er? Jag är ledsen att det har varit dålig uppdatering dom senaste dagarna och det beror dels på att internet inte riktigt har funkat.
Och sen så jobbar jag ju lite konstigare tider och inom restaurang så är det ju tyvärr inte så att man har 1 timmes lunch eller liknande utan det handlar om ungefär 10 - 15 min när man får se till att bara hinna äta.

Men jag ska försöka bli bättre på att i alla fall lägga in små mobil inlägg. Alla mobil inlägg måste ju faktiskt inte vara romaner. 

Dagens outfit:



Top: HM Byxor: JC Klocka: Ur och Penn



Jag älskar axeln :)

Just nu så sitter jag på jobbets uteserv...

Just nu så sitter jag på jobbets uteservering och ska äta lite frukost vi brukar göra det runt 10 tiden och det är en väldigt trevlig vana i fall man tex inte har hunnit äta på morgonen :) Det har varit en ganska så hektisk morgon men det går bra. Det är ju sol och varmt ute och då blir alla på extra bra humör :) Kram lina


God morgon :) har ni sovit gott? Det har ...

dsc00969 (MMS)

God morgon :) har ni sovit gott? Det har jag gjort i alla fall. Nu sitter jag på tåget på väg till jobbet, skulle egentligen börjat klockan två och jobbat till tio men en jobbar kompis är sjuk och då får man täcka upp så gott man kan så jag jobbar åtta till åtta :) vad ska ni hitta på i dag efter skola och jobb? Kram lina


Dags att börja jobba :)

dsc01400 (MMS)

Dags att börja jobba :)


Tyvärr så funkar internet fortfarande inte...

dsc01276 (MMS)

Tyvärr så funkar internet fortfarande inte vilket gör det lite krångligare att skriva längre blogg inlägg :( men jag ska försöka göra mitt bästa på telefonen i stället. Jag hade en väldigt trevlig kväll i går, tänk vad mycket det kan göra att träffa sina vänner någon kväll i veckan när alla har fullt upp med jobb. I dag så jobbar jag till 8 och hoppas att det blir en del att göra trots att det är tisdag. Nu är det ju också bara 6 dagar kvar till vår ruset och jag har tyvärr inte hunnit springa så mycket som jag kanske hade velat, eftersom att jag har varit förskyld och haft ont i halsen. Men i morgon så ska jag verkligen ta mig i kragen och bara göra det :-D


Blir ingen after work i dag men det blir e...

dsc01388 (MMS)

Blir ingen after work i dag men det blir en kväll med F och Karro. Mitt internet funkar inte just nu så det blir till att mobil blogga under resten av dagen :) kram lina


Sitter på hygien kurs på jobbet :) har ni ...

dsc01390 (MMS)

Sitter på hygien kurs på jobbet :) har ni en bra dag?


God Morgon 06:18

God Morgon!
 
Hoppas att ni har sovit gott, det har jag gjort i alla fall. Börjar klockan 8 i dag och jobbar till 12 sen så ska vi faktiskt ha lite utbildning på jobbet, det ska bli riktigt roligt. Slutar vid 4 sen så blir det nog lite födelsedags shopping till en av mina bästa vänner.
Vid 7 så är det dags för lite after work det ska bli riktigt trevlig.
 
Det är viktigt att träffa sina jobbar kompisar utanför jobbet i bland för att komma närmare varandra.
Jag jobbar med många som har barn och familj vilket gör att det kan bli krångligt att träffas men man får göra små saker som t.ex. jag ska ju springa Vår Ruset med en jobbar kompis och några av hennes vänner så vi får till och med en liten Picknick korg efteråt :)  

Så det blir en lång dag men jag tycker om när jag har ett fullt schema det är faktiskt då jag är som mest avslappnad.  

Det blir nog middag på stan också. Sushi kanske?
När jag var i stockholm för ett tag sen så var jag på en sushi restaurang som var helt fantastisk kommer tyvärr inte ihåg vad den heter men jag kan lova att om det så är det sista jag gör så ska jag hitta den igen

 

Ha en helt fantastisk måndag

Massa kramar Lina


Ligger i sängen och läser på inför våran u...

dsc01385 (MMS)

Ligger i sängen och läser på inför våran utbildning på jobbet i morgon. Så tittar jag på good luck chuck på tv3 :) sov gott kram lina


Ny hårfärg :)

Jag blev väldigt nöjd med den nya lite rödare färgen jag lyckas tyvärr inte få till någon bra bild men tänkte prova i morgon när det är just ut så ni får en ärlig bild :)

Men ni får ett litet smak prov nu ändå

Det ser ojämt ut på bild. men det gör det inte "live" haha 

 


Tittar ni på humor galan på tv 4?

dsc01380 (MMS)

Tittar ni på humor galan på tv 4?


18:25 Dagens rätt

I dag blev dagens rätt pasta med lite lyxigare köttfärsås med lite god mögel ost i såsen och sedan riven parmesan på och till det blev det färsk sparris :)
Jag brukar inte tycka om kokta grönsker men kokt sparris är en favorit.

Sen blev det lite choklad till efterätt och det blev en ny som jag inte har provat innan Lindt Cherry & Chili. Den var helt fantastisk, man kunde ju känna chili smaken väldigt väl men den var helt underbar.

Nu ska jag färga mitt hår så ni får se slut resultatet lite senare.

 




Kram Lina
  

Kanelbulle och saft i solen, kan det bli b...

dsc01375 (MMS)

Kanelbulle och saft i solen, kan det bli bättre :)


God Förmiddag 12:19

God morgon / Förmiddag hade ni en trevlig lördag kväll?
Jag hade en jätte trevlig film kväll med en av mina bästa vänner F. Vi åkte till ICA och skulle hyra en film kommer hem och så har vi hyrt fel film :) haha så vi fick hellt enkelt skynda oss ner till ica igen. Men det blev en bra film till slut. 

I morses så vaknade jag redan vid halv nio och var väldigt pigg så jag körde på så jag har varit och lämnat tillbaka filmerna lämnat insamling.
Åkt förbi min kompis J och lämnat lite mat hon är nämligen sjuk, så då får man se till att passa upp eftersom att hon kom med frukost när jag var sjuk så får jag ju bjuda tillbaka nu.

Men nu har min pappa och hans sambo kommit hem igen så nu ska vi nog fika :)

Joushua Radin Har gjort en väldigt bra låt som du kan lyssna på Här



Bjuder på en bild från förra sommaren :) Riktigt varmt var det

Kram Lina

Dagens citat

dsc01373 (MMS)

Dagens citat


Middagen i dag blev rostbiff och potatissa...

dsc01370 (MMS)

Middagen i dag blev rostbiff och potatissallad :)


Njuter av Solen :) ska träffa F lite senar...

dsc01367 (MMS)

Njuter av Solen :) ska träffa F lite senare och så ska vi ha lite film och mys kväll. Vad ska ni hitta på en lördag kväll som denna? // Lina


Fick hem det här brevet här om dagen förre...

dsc01365 (MMS)

Fick hem det här brevet här om dagen förresten :) jag ska springa vårruset i göteborg den 10 maj. Vi får vell se hur det går men det är ju en kul grej och jag ska göra det med en jobbar kompis :)


Valborg

Hade en väldigt trevlig kväll i går. Kunde nästan inte ha varit bättre :)
Hur spenderade ni eran valborg?
Har inte riktigt några planer än men jag ska försöka resa mig ur sängen och gå upp och äta lite frukost först sen så ska jag nog se om mina vänner inte känner för en vända till stan eller liknande så jag kanske kan prova skorna jag vill köpa :)

Nej nu ska jag allt försöka slita mig från datorn och Teen mom på tv och gå och göra lite frukost hörs lite senare



// Lina


RSS 2.0