Varför ...

Varför kan man inte pratat med sina vänner om allt? vissa människor kan ju säkert det men vissa människor går det ju inte för och jag kan ärligt säga att det finns saker jag inte kan säga till mina kompisar för jag vet hur mycket det hade sårat dom och jag vill ju inte såra mina kommpisar. Så är det ju bara. men då kommer man ju självklart till frågan:

Ska jag göra någonting som är bra för mig men kan såra mina kompisar?

Man samtidigt så önskar jag att mina kommpisar hade varit mer öppna för mig och känt att dom kan prata med mig och förstår att jag inte kommer att döma dom för det dom gör eller det som händer med dom, för dom är fortfarande mina kompisar och livet hade blivit väldigt väldigt tråkigt utan dom.

Och sen så finns det ju dom som jag bara inte skulle klara av att förlora och det är nog mina systrar. Jag vet att jag kan vara riktigt jobbi i bland men det betyder inte att jag inte älskar dom. jag älskar dom otroligt mycket! =) 
Dom är alltid där när jag faller och dom plockar upp mig även fast dom kanske inte är medvetna om det :)
 
Så jag är väldigt tacksamm för mina Systrar och Vänner =)


Syster 1

Syster 2

Yes! :)

Nu när min sida är normal igen så tänkte jag bli en mera aktiv bloggare :)

     

Vem är det som faktiskt tar beslut?

Jag har tänkt på en sak?  Gör man saker i livet för att man borde för att alla andra gör det och då känner man själv att man okså måste göra det.  
Och tar man beslut i livet beroende på hur andra skulle göra och vad som är mest "rätt" eller ser man till vad som är bäst för sig själv?
Man hör ju att man ska ta egna beslut och ta eget ansvar men är det så att det faktiskt är samhället som tar beslut för dig?

vågar man vara sig själv? eller försöker man så mycket som det går och det som inte är normalt  eller "fel" undviker man den delen av sin personlighet, ljuger man för sig själv?

Är du verkligen den du tror du är? eller är du egentligen en hellt annan person som du inte vågar vara? utan du håller gömd och är som andra säger åt dig att vara? 

Jag vill och tänker vara så ärlig och sann mot mig själv som det bara går, och det tycker jag att du okså ska gör.
Gör inte val i livet baserat på vad alla andra tycker gör det som är bäst för dig och gör dig lycklig för om någon av dina vänner inte vill umgås med dig beroende på vad du gör så är det inte en vän för det spelar ingen roll för en vän, för om du är glad och lycklig så är din sanna vän det också. 


E


RSS 2.0